Oyun için karakter oluştururken problem yaşıyorum
- Tunahan1995
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
Oyun için karakter oluştururken problem yaşıyorum
Sayın admin oyuna girerken karakter oluşturup onayladığımda maalesef takılı kalıp onaylanmıyor. Çıkıp tekrar giriş yaptığımda ise oluşturduğum karakter komple kel olarak oluşturulmuş gözüküyor yardımcı olursanız çok memnun olacağım. Bir tek bu sorun bende mi var acaba.
-
Lowermabel
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Uninon Of Shadows
Re: Oyun için karakter oluştururken problem yaşıyorum
Hocam isim girerken Türkçe karakter kullanmazsanız sorun düzelir örneğin büyük İ ş ö küçük ı gibi
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

Bugün ben de farkettim bu sorun sadece galata ve babı alide var buna bir el atabilir misiniz.
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Saygı Or Sevgi (S.O.S.)
Aynen türkçe karakter kullanınca o hata oluyor. Türk oyununda bile türkçe karakter olmuyor sanırımTunahan1995 yazdı: ↑23 Ara 2025 11:15 Sayın admin oyuna girerken karakter oluşturup onayladığımda maalesef takılı kalıp onaylanmıyor. Çıkıp tekrar giriş yaptığımda ise oluşturduğum karakter komple kel olarak oluşturulmuş gözüküyor yardımcı olursanız çok memnun olacağım. Bir tek bu sorun bende mi var acaba.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

Meran sunucunda denedim bir sorun olmadı. Bu sunucuda gözden kaçan bir şey var sanırım. Umarım mesajlarımızı görürler. Düzeltilmesini bekliyorum.Alicavus yazdı: ↑23 Ara 2025 13:12Aynen türkçe karakter kullanınca o hata oluyor. Türk oyununda bile türkçe karakter olmuyor sanırımTunahan1995 yazdı: ↑23 Ara 2025 11:15 Sayın admin oyuna girerken karakter oluşturup onayladığımda maalesef takılı kalıp onaylanmıyor. Çıkıp tekrar giriş yaptığımda ise oluşturduğum karakter komple kel olarak oluşturulmuş gözüküyor yardımcı olursanız çok memnun olacağım. Bir tek bu sorun bende mi var acaba.![]()
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

IKVAdmin görüldü atar mısın şu sorun içinturkneferi yazdı: ↑23 Ara 2025 13:16Meran sunucunda denedim bir sorun olmadı. Bu sunucuda gözden kaçan bir şey var sanırım. Umarım mesajlarımızı görürler. Düzeltilmesini bekliyorum.Alicavus yazdı: ↑23 Ara 2025 13:12Aynen türkçe karakter kullanınca o hata oluyor. Türk oyununda bile türkçe karakter olmuyor sanırımTunahan1995 yazdı: ↑23 Ara 2025 11:15 Sayın admin oyuna girerken karakter oluşturup onayladığımda maalesef takılı kalıp onaylanmıyor. Çıkıp tekrar giriş yaptığımda ise oluşturduğum karakter komple kel olarak oluşturulmuş gözüküyor yardımcı olursanız çok memnun olacağım. Bir tek bu sorun bende mi var acaba.![]()