Yine TTNET yine kilit !
- Realxhuman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Yine TTNET yine kilit !
Arkadaşlar benim daha önce ttnet hesabım kilitlenmişti ve müşteri hizmet numarasını arayarak açtırdım fakat bugün tekrar aynı olay oldu.Hesabıma giremiyorum ve şifre hatırlatmaya girincede ''Kullanıcı hesabınız kilitlenmiştir. Lütfen TTNET Müşteri Hizmetleri 444 0 375'i arayarak kullanmakta olduğunuz e-posta adresini ve varsa ADSL numaranızı belirterek yardım isteyiniz'' diyor.Bu hep böylemi olacak yoksa açıklama varmı ?
Realxtiesto
Realxhuman
Humann
Realxhuman
Humann
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
Re: Yine TTNET yine kilit !
bu olay hep böyle olacak e mail adresini iblen biri sürekli yanlıs sifre denemesi yapıyor buda senin hesabının kilitlenmesine neden oluyor ttnet güvenlik duvarı 5 defa sifrenin yanlıs girilmesi dahilinde hesabı otomatikmen kilitliyor bunun iki çözümü var
birincisi e mail adresini tttnetoyun.com.tr adresinden kullanıcı aıdnı degiştirmen ve kimseyle paylasmaman.
ikincisi ise carlarını baska bir hesaba tasımak
İYİ FORUMLAR/OYUNLAR
birincisi e mail adresini tttnetoyun.com.tr adresinden kullanıcı aıdnı degiştirmen ve kimseyle paylasmaman.
İYİ FORUMLAR/OYUNLAR
- Realxhuman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Teşekkürler sorun giderildi.Kullanıcı adınımıda değiştireyim olsun bitsin bıktım artık ttnetdenHarbicocuK yazdı:bu olay hep böyle olacak e mail adresini iblen biri sürekli yanlıs sifre denemesi yapıyor buda senin hesabının kilitlenmesine neden oluyor ttnet güvenlik duvarı 5 defa sifrenin yanlıs girilmesi dahilinde hesabı otomatikmen kilitliyor bunun iki çözümü var
İYİ FORUMLAR/OYUNLAR
Realxtiesto
Realxhuman
Humann
Realxhuman
Humann
- Realxhuman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Değiştirdim kullanıcı adımı ama girdim charlar yok ?
ops:
Realxtiesto
Realxhuman
Humann
Realxhuman
Humann
- Realxhuman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sorun giderilmiştir. Beni dinlerseniz Kesinlikle ttnet hesabı açmayın çok teşekkürler.
Realxtiesto
Realxhuman
Humann
Realxhuman
Humann
- SonicxYagmurlu
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
çok saçma bir ceza sistemi var oyunun bende ttnet ten sobeeye geçirdim çarları çarlar blok oldu haksız yere emek gitti boşa
MerhabaRealxhuman yazdı:Arkadaşlar benim daha önce ttnet hesabım kilitlenmişti ve müşteri hizmet numarasını arayarak açtırdım fakat bugün tekrar aynı olay oldu.Hesabıma giremiyorum ve şifre hatırlatmaya girincede ''Kullanıcı hesabınız kilitlenmiştir. Lütfen TTNET Müşteri Hizmetleri 444 0 375'i arayarak kullanmakta olduğunuz e-posta adresini ve varsa ADSL numaranızı belirterek yardım isteyiniz'' diyor.Bu hep böylemi olacak yoksa açıklama varmı ?
Kullanıcı hesabının kilitlenmesi hesap güvenliğin ile alaklıdır.Bana sorsan, TTNET müşteri hizmetleriniz aramalısın.
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
İyi forumlar.