Yine TTNET yine kilit !

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Realxhuman
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Yine TTNET yine kilit !

Mesaj gönderen Realxhuman »

Arkadaşlar benim daha önce ttnet hesabım kilitlenmişti ve müşteri hizmet numarasını arayarak açtırdım fakat bugün tekrar aynı olay oldu.Hesabıma giremiyorum ve şifre hatırlatmaya girincede ''Kullanıcı hesabınız kilitlenmiştir. Lütfen TTNET Müşteri Hizmetleri 444 0 375'i arayarak kullanmakta olduğunuz e-posta adresini ve varsa ADSL numaranızı belirterek yardım isteyiniz'' diyor.Bu hep böylemi olacak yoksa açıklama varmı ?
Realxtiesto
Realxhuman
Humann
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos
Lonca: Team

Re: Yine TTNET yine kilit !

Mesaj gönderen HarbicocuK »

bu olay hep böyle olacak e mail adresini iblen biri sürekli yanlıs sifre denemesi yapıyor buda senin hesabının kilitlenmesine neden oluyor ttnet güvenlik duvarı 5 defa sifrenin yanlıs girilmesi dahilinde hesabı otomatikmen kilitliyor bunun iki çözümü var

birincisi e mail adresini tttnetoyun.com.tr adresinden kullanıcı aıdnı degiştirmen ve kimseyle paylasmaman.

ikincisi ise carlarını baska bir hesaba tasımak

İYİ FORUMLAR/OYUNLAR
Kullanıcı avatarı
Realxhuman
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

HarbicocuK yazdı:bu olay hep böyle olacak e mail adresini iblen biri sürekli yanlıs sifre denemesi yapıyor buda senin hesabının kilitlenmesine neden oluyor ttnet güvenlik duvarı 5 defa sifrenin yanlıs girilmesi dahilinde hesabı otomatikmen kilitliyor bunun iki çözümü var

birincisi e mail adresini tttnetoyun.com.tr adresinden kullanıcı aıdnı degiştirmen ve kimseyle paylasmaman.

ikincisi ise carlarını baska bir hesaba tasımak

İYİ FORUMLAR/OYUNLAR
Teşekkürler sorun giderildi.Kullanıcı adınımıda değiştireyim olsun bitsin bıktım artık ttnetden
Realxtiesto
Realxhuman
Humann
Kullanıcı avatarı
Realxhuman
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Değiştirdim kullanıcı adımı ama girdim charlar yok ? :oops:
Realxtiesto
Realxhuman
Humann
Kullanıcı avatarı
Realxhuman
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Sorun giderilmiştir. Beni dinlerseniz Kesinlikle ttnet hesabı açmayın çok teşekkürler.
Realxtiesto
Realxhuman
Humann
Kullanıcı avatarı
SonicxYagmurlu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SonicxYagmurlu »

çok saçma bir ceza sistemi var oyunun bende ttnet ten sobeeye geçirdim çarları çarlar blok oldu haksız yere emek gitti boşa
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Realxhuman yazdı:Arkadaşlar benim daha önce ttnet hesabım kilitlenmişti ve müşteri hizmet numarasını arayarak açtırdım fakat bugün tekrar aynı olay oldu.Hesabıma giremiyorum ve şifre hatırlatmaya girincede ''Kullanıcı hesabınız kilitlenmiştir. Lütfen TTNET Müşteri Hizmetleri 444 0 375'i arayarak kullanmakta olduğunuz e-posta adresini ve varsa ADSL numaranızı belirterek yardım isteyiniz'' diyor.Bu hep böylemi olacak yoksa açıklama varmı ?
Merhaba

Kullanıcı hesabının kilitlenmesi hesap güvenliğin ile alaklıdır.Bana sorsan, TTNET müşteri hizmetleriniz aramalısın.

TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375

İyi forumlar.

“Genel Sohbet” sayfasına dön