Ticaret hile mi hata mı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Hercules27
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Karaköy

Ticaret hile mi hata mı

Mesaj gönderen Hercules27 »

Merhaba bugün saat 21.45 ile 48 arasında "Twwiiytyxwtitosx" adlı kullanıcı ile 4 menekşe 18m karşılığı ticaret yaptım. Fakat ticaret sonrası menekşeler gitmiş olup para gelmedi. Bir kaç defa çık gir yaptıktan sonra düzelme olmadı. Kullanıcı ile iletişime geçtiğimde kendisinde de olmadığını belirtti. Fakat sonrasında nyks adlı bir kişi daha başına geldi benden 1 saat sonra aynı kişi tarafından. İKV destek ile iletişime geçtim. Aynı olay benden 1 saat sonrasında başka birinin başına ve aynı kişi tarafından geldiyse hile kullanıyordur. Alta başarıyla gerçekleşti mesajı geldi fotoğrafını eklicektim fakat foruma ekleyemedim.
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Ticaret hile mi hata mı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

Dostum böyle bir şey olduysa desteğe yaz ilgilenirler zaten Orti destek üzerinden bize yazın demiş , bunu genel etkileşime konu açıp cümle aleme duyurmanda art niyet seziyorum
Hercules27
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Hercules27 »

maxwell1337 yazdı: 17 Ağu 2024 23:51 Dostum böyle bir şey olduysa desteğe yaz ilgilenirler zaten Orti destek üzerinden bize yazın demiş , bunu genel etkileşime konu açıp cümle aleme duyurmanda art niyet seziyorum
Desteğe yazıldı. Cümle aleme duyurma sebebim benim gibi ticaret yapan çok insan var ve bu insanlar oyun dışında hangi kanaldan böyle bi durumdan haberdar olabilir. Bırakın artık şu dış güçler kafasını. Bunu herkezin bilmemesini istemenden dolayı da ben sende art niyet seziyorum
Kullanıcı avatarı
Asukakazama
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Asukakazama »

maxwell1337 yazdı: 17 Ağu 2024 23:51 Dostum böyle bir şey olduysa desteğe yaz ilgilenirler zaten Orti destek üzerinden bize yazın demiş , bunu genel etkileşime konu açıp cümle aleme duyurmanda art niyet seziyorum
Yönetimin sessiz kalmasında art niyet yok ama başımıza gelen mağduriyeti dile getirmekte art niyet var.Nasıl oluyor bu?
AsukaKazama
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Asukakazama yazdı: 18 Ağu 2024 04:38
Yönetimin sessiz kalmasında art niyet yok ama başımıza gelen mağduriyeti dile getirmekte art niyet var.Nasıl oluyor bu?
Yönetim aslında bunun hakkında konuştu https://forum.istanbuloyun.com/viewtopi ... 0#p1281330

He yeterli mi dersen, eh işte. Sessiz kalmasından iyidir diyip geçiyoruz anca.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

TOLGARDA yazdı: 18 Ağu 2024 10:29
Asukakazama yazdı: 18 Ağu 2024 04:38
maxwell1337 yazdı: 17 Ağu 2024 23:51 ...
...
Yönetim aslında bunun hakkında konuştu https://forum.istanbuloyun.com/viewtopi ... 0#p1281330

He yeterli mi dersen, eh işte. Sessiz kalmasından iyidir diyip geçiyoruz anca.

Kabul etmiş işte sardığını ve kopya olduğunu gayet açık bir dilde.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

Bariz şekilde hile yapıyor. Az önce ben de dolandırıldım.

Resim

Acilen çözüm bulunması gerek.

7 milyona alaska kare pantolon verdim. Pantolon gitti para yok. Mağduriyetimiz nasıl giderilecek?
Resim
Kullanıcı avatarı
yavuzsavage
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Outcast

Mesaj gönderen yavuzsavage »

yeCs yazdı: 18 Ağu 2024 13:05 Bariz şekilde hile yapıyor. Az önce ben de dolandırıldım.

Resim

7 milyona alaska kare pantolon verdim. Pantolon gitti para yok. Mağduriyetimiz nasıl giderilecek?
Dün bölgeden çoğu kişi bu twity (ismi her neyse) isimli karakter için uyarı geçiyordu.Zaten 24 lvl bir karakterle alışveriş yapmanın sağlıklı olduğunu şahsen düşünmüyorum.Geçmiş olsun inşallah mağduriyetin için yardımcı olunur.
Resim
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

yavuzsavage yazdı: 18 Ağu 2024 15:46
yeCs yazdı: 18 Ağu 2024 13:05 Bariz şekilde hile yapıyor. Az önce ben de dolandırıldım.

Resim

Dün bölgeden çoğu kişi bu twity (ismi her neyse) isimli karakter için uyarı geçiyordu.Zaten 24 lvl bir karakterle alışveriş yapmanın sağlıklı olduğunu şahsen düşünmüyorum.Geçmiş olsun inşallah mağduriyetin için yardımcı olunur.

Hocam ikv'ye girince mayınlı bir araziye girmiş gibi hissediyorum kendimi. Maden alırken dikkatli olun kopya olabilir. Kopya olursa ban yersiniz. Ticaret yaparken dikkatli olun, 24 lvl karakterle alışveriş yaparken dolandırılma ihtimaliniz var falan. Bu nedir şaka gibi cidden
Resim
Aykut0507
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Aykut0507 »

Malesef bencede oldu y2 basmak için maden biriktirmiştir yer düzenleme için ayırdım girdiğimde çoğalmış 3 tane y2 bastım 2 sini hediye ettim hakka girmemek için

“Genel Etkileşim” sayfasına dön