Ticaret hile mi hata mı
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Karaköy
Ticaret hile mi hata mı
Merhaba bugün saat 21.45 ile 48 arasında "Twwiiytyxwtitosx" adlı kullanıcı ile 4 menekşe 18m karşılığı ticaret yaptım. Fakat ticaret sonrası menekşeler gitmiş olup para gelmedi. Bir kaç defa çık gir yaptıktan sonra düzelme olmadı. Kullanıcı ile iletişime geçtiğimde kendisinde de olmadığını belirtti. Fakat sonrasında nyks adlı bir kişi daha başına geldi benden 1 saat sonra aynı kişi tarafından. İKV destek ile iletişime geçtim. Aynı olay benden 1 saat sonrasında başka birinin başına ve aynı kişi tarafından geldiyse hile kullanıyordur. Alta başarıyla gerçekleşti mesajı geldi fotoğrafını eklicektim fakat foruma ekleyemedim.
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
Re: Ticaret hile mi hata mı
Dostum böyle bir şey olduysa desteğe yaz ilgilenirler zaten Orti destek üzerinden bize yazın demiş , bunu genel etkileşime konu açıp cümle aleme duyurmanda art niyet seziyorum
-
- Acemi Savaşçı
Desteğe yazıldı. Cümle aleme duyurma sebebim benim gibi ticaret yapan çok insan var ve bu insanlar oyun dışında hangi kanaldan böyle bi durumdan haberdar olabilir. Bırakın artık şu dış güçler kafasını. Bunu herkezin bilmemesini istemenden dolayı da ben sende art niyet seziyorummaxwell1337 yazdı: ↑17 Ağu 2024 23:51 Dostum böyle bir şey olduysa desteğe yaz ilgilenirler zaten Orti destek üzerinden bize yazın demiş , bunu genel etkileşime konu açıp cümle aleme duyurmanda art niyet seziyorum
- Asukakazama
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Yönetimin sessiz kalmasında art niyet yok ama başımıza gelen mağduriyeti dile getirmekte art niyet var.Nasıl oluyor bu?maxwell1337 yazdı: ↑17 Ağu 2024 23:51 Dostum böyle bir şey olduysa desteğe yaz ilgilenirler zaten Orti destek üzerinden bize yazın demiş , bunu genel etkileşime konu açıp cümle aleme duyurmanda art niyet seziyorum
AsukaKazama
Yönetim aslında bunun hakkında konuştu https://forum.istanbuloyun.com/viewtopi ... 0#p1281330Asukakazama yazdı: ↑18 Ağu 2024 04:38Yönetimin sessiz kalmasında art niyet yok ama başımıza gelen mağduriyeti dile getirmekte art niyet var.Nasıl oluyor bu?maxwell1337 yazdı: ↑17 Ağu 2024 23:51 Dostum böyle bir şey olduysa desteğe yaz ilgilenirler zaten Orti destek üzerinden bize yazın demiş , bunu genel etkileşime konu açıp cümle aleme duyurmanda art niyet seziyorum
He yeterli mi dersen, eh işte. Sessiz kalmasından iyidir diyip geçiyoruz anca.
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
TOLGARDA yazdı: ↑18 Ağu 2024 10:29Yönetim aslında bunun hakkında konuştu https://forum.istanbuloyun.com/viewtopi ... 0#p1281330
He yeterli mi dersen, eh işte. Sessiz kalmasından iyidir diyip geçiyoruz anca.
Kabul etmiş işte sardığını ve kopya olduğunu gayet açık bir dilde.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Bariz şekilde hile yapıyor. Az önce ben de dolandırıldım.

Acilen çözüm bulunması gerek.
7 milyona alaska kare pantolon verdim. Pantolon gitti para yok. Mağduriyetimiz nasıl giderilecek?

Acilen çözüm bulunması gerek.
7 milyona alaska kare pantolon verdim. Pantolon gitti para yok. Mağduriyetimiz nasıl giderilecek?

- yavuzsavage
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Outcast
Dün bölgeden çoğu kişi bu twity (ismi her neyse) isimli karakter için uyarı geçiyordu.Zaten 24 lvl bir karakterle alışveriş yapmanın sağlıklı olduğunu şahsen düşünmüyorum.Geçmiş olsun inşallah mağduriyetin için yardımcı olunur.

- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
yavuzsavage yazdı: ↑18 Ağu 2024 15:46Dün bölgeden çoğu kişi bu twity (ismi her neyse) isimli karakter için uyarı geçiyordu.Zaten 24 lvl bir karakterle alışveriş yapmanın sağlıklı olduğunu şahsen düşünmüyorum.Geçmiş olsun inşallah mağduriyetin için yardımcı olunur.
Hocam ikv'ye girince mayınlı bir araziye girmiş gibi hissediyorum kendimi. Maden alırken dikkatli olun kopya olabilir. Kopya olursa ban yersiniz. Ticaret yaparken dikkatli olun, 24 lvl karakterle alışveriş yaparken dolandırılma ihtimaliniz var falan. Bu nedir şaka gibi cidden

Malesef bencede oldu y2 basmak için maden biriktirmiştir yer düzenleme için ayırdım girdiğimde çoğalmış 3 tane y2 bastım 2 sini hediye ettim hakka girmemek için