Kütük Yaranlar
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Kütük Yaranlar
Yeni sunucuyla beraber her şeyin sıfırdan başlandığı, aktarımın olmadığı sunucu da, kütük yaranların tekrar oyuna eklenmesi kanaatindeyim. Siz ne düşünüyorsunuz?
- TriBaLEnFeKsYoN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: <Eski ve Arkadaşları>
- Discord: tribalenfeksyon22412
Re: Kütük Yaranlar
Bildiğim kadarıyla Kütük Yaran'ın oyundan kaldırılma sebebi bir görevde kütük yaran veriyordu demirci dileğe götürdüğünüzde bunu itfaiye baltası yapıyordu. Bu görevi sadece Savaşçılar yapabiliyordu büyücü ve şifacılar yapamıyordu. görev Dengesini bozduğu için kaldırıldı. tabi farklı nedenleri de olabilir.

Ne İtemler gördüm içinde adam yok;... Ne Adamlar gördüm üstünde İtem yok...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Yanlış biliyorsun. Kütük yaranlar 39 genişlemesiyle birlikte yeni efsun düzeyi ve karakter statüsü düzenlemesiyle birlikte oyunda "broken" dediğimiz seviyede güçlü silahlar haline geldi.TriBaLEnFeKsYoN yazdı: ↑12 Ağu 2024 09:55 Bildiğim kadarıyla Kütük Yaran'ın oyundan kaldırılma sebebi bir görevde kütük yaran veriyordu demirci dileğe götürdüğünüzde bunu itfaiye baltası yapıyordu. Bu görevi sadece Savaşçılar yapabiliyordu büyücü ve şifacılar yapamıyordu. görev Dengesini bozduğu için kaldırıldı. tabi farklı nedenleri de olabilir.
Daha sonra kütük yaranlar oyundan kaldırıldı fakat halihazırda reçetesi olanlar ve envanterinde bulunduranlar kullanmaya devam etti. Yönetim de en azından bir şekilde sayıyı azaltmak için Dilek'te bir takas görevi getirdi.
Tabi ki kütük yaranın itfaiye baltasından çok daha güçlü olduğunu bilen cengolar bu tufaya düşmedi.
Ben ve discorttaki arkadaşlarım herkes istiyor kütük yaranları, güzel bir heyecan olur çok fazla özlenen bir item kütük yaran... Umarım orti inat etmez ve kütük yaran ve reçetelerinin droplarını tekrar açar...
-
- Acemi Savaşçı
Mev usülü meteor tipi tungstenli kütük yarana sahibim. 59 seviye savaşçım ile denediğimde hasarı düşmüyor. parlak yıldız balta ile aynı hasara sahip. Bu konuda sana katılıyorumturkoxHAMSTER yazdı: ↑12 Ağu 2024 10:56Yanlış biliyorsun. Kütük yaranlar 39 genişlemesiyle birlikte yeni efsun düzeyi ve karakter statüsü düzenlemesiyle birlikte oyunda "broken" dediğimiz seviyede güçlü silahlar haline geldi.TriBaLEnFeKsYoN yazdı: ↑12 Ağu 2024 09:55 Bildiğim kadarıyla Kütük Yaran'ın oyundan kaldırılma sebebi bir görevde kütük yaran veriyordu demirci dileğe götürdüğünüzde bunu itfaiye baltası yapıyordu. Bu görevi sadece Savaşçılar yapabiliyordu büyücü ve şifacılar yapamıyordu. görev Dengesini bozduğu için kaldırıldı. tabi farklı nedenleri de olabilir.
Daha sonra kütük yaranlar oyundan kaldırıldı fakat halihazırda reçetesi olanlar ve envanterinde bulunduranlar kullanmaya devam etti. Yönetim de en azından bir şekilde sayıyı azaltmak için Dilek'te bir takas görevi getirdi.
Tabi ki kütük yaranın itfaiye baltasından çok daha güçlü olduğunu bilen cengolar bu tufaya düşmedi.