Kütük Yaranlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
charcoal3500
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Kütük Yaranlar

Mesaj gönderen charcoal3500 »

Yeni sunucuyla beraber her şeyin sıfırdan başlandığı, aktarımın olmadığı sunucu da, kütük yaranların tekrar oyuna eklenmesi kanaatindeyim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
TriBaLEnFeKsYoN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: <Eski ve Arkadaşları>
Discord: tribalenfeksyon22412

Re: Kütük Yaranlar

Mesaj gönderen TriBaLEnFeKsYoN »

Bildiğim kadarıyla Kütük Yaran'ın oyundan kaldırılma sebebi bir görevde kütük yaran veriyordu demirci dileğe götürdüğünüzde bunu itfaiye baltası yapıyordu. Bu görevi sadece Savaşçılar yapabiliyordu büyücü ve şifacılar yapamıyordu. görev Dengesini bozduğu için kaldırıldı. tabi farklı nedenleri de olabilir.
Resim

Ne İtemler gördüm içinde adam yok;... Ne Adamlar gördüm üstünde İtem yok...

Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

TriBaLEnFeKsYoN yazdı: 12 Ağu 2024 09:55 Bildiğim kadarıyla Kütük Yaran'ın oyundan kaldırılma sebebi bir görevde kütük yaran veriyordu demirci dileğe götürdüğünüzde bunu itfaiye baltası yapıyordu. Bu görevi sadece Savaşçılar yapabiliyordu büyücü ve şifacılar yapamıyordu. görev Dengesini bozduğu için kaldırıldı. tabi farklı nedenleri de olabilir.
Yanlış biliyorsun. Kütük yaranlar 39 genişlemesiyle birlikte yeni efsun düzeyi ve karakter statüsü düzenlemesiyle birlikte oyunda "broken" dediğimiz seviyede güçlü silahlar haline geldi.

Daha sonra kütük yaranlar oyundan kaldırıldı fakat halihazırda reçetesi olanlar ve envanterinde bulunduranlar kullanmaya devam etti. Yönetim de en azından bir şekilde sayıyı azaltmak için Dilek'te bir takas görevi getirdi.

Tabi ki kütük yaranın itfaiye baltasından çok daha güçlü olduğunu bilen cengolar bu tufaya düşmedi.
Ali13
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen Ali13 »

Ben ve discorttaki arkadaşlarım herkes istiyor kütük yaranları, güzel bir heyecan olur çok fazla özlenen bir item kütük yaran... Umarım orti inat etmez ve kütük yaran ve reçetelerinin droplarını tekrar açar...
charcoal3500
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen charcoal3500 »

turkoxHAMSTER yazdı: 12 Ağu 2024 10:56
TriBaLEnFeKsYoN yazdı: 12 Ağu 2024 09:55 Bildiğim kadarıyla Kütük Yaran'ın oyundan kaldırılma sebebi bir görevde kütük yaran veriyordu demirci dileğe götürdüğünüzde bunu itfaiye baltası yapıyordu. Bu görevi sadece Savaşçılar yapabiliyordu büyücü ve şifacılar yapamıyordu. görev Dengesini bozduğu için kaldırıldı. tabi farklı nedenleri de olabilir.
Yanlış biliyorsun. Kütük yaranlar 39 genişlemesiyle birlikte yeni efsun düzeyi ve karakter statüsü düzenlemesiyle birlikte oyunda "broken" dediğimiz seviyede güçlü silahlar haline geldi.

Daha sonra kütük yaranlar oyundan kaldırıldı fakat halihazırda reçetesi olanlar ve envanterinde bulunduranlar kullanmaya devam etti. Yönetim de en azından bir şekilde sayıyı azaltmak için Dilek'te bir takas görevi getirdi.

Tabi ki kütük yaranın itfaiye baltasından çok daha güçlü olduğunu bilen cengolar bu tufaya düşmedi.
Mev usülü meteor tipi tungstenli kütük yarana sahibim. 59 seviye savaşçım ile denediğimde hasarı düşmüyor. parlak yıldız balta ile aynı hasara sahip. Bu konuda sana katılıyorum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön