Yeni sunucu açılacaksa, sadece Karaköy'den transfere açık olmalı ve bir seferliğe mahsus Karaköy'den yeni sunucuya ücretsiz transfer hakkı tanınmalı. Örneğin 1 aylığına transfer bedava yapılabilir dükkanda. Hem bu problemlerden sonra oyunculara tatlı bir hediye verilmiş olur.
Çünkü ben tekrardan itemsiz güç bela sıfırdan kasmak istemiyorum ama aynı zamanda sorunu daha az olan bir sunucuda oynamak istiyorum.
Karaköy'den yeni açılacak sunucuya ücretsiz transfer hakkı verilsin
- ApolloBrown
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Externorum
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Re: Karaköy'den yeni açılacak sunucuya ücretsiz transfer hakkı verilsin
O zaman diğer sunuculardan da Karaköy'e gelinsin, nasıl bir saçmalıktır bu?
SANCAK/KADIOĞLU/Türk İstihbarat Teşkilatı
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
doğru , eğer karaköydeki yoğunluğu azaltmak maksatlı yeni sunucu kararı alınmışsa transfer hakkı verilirse ancak yoğunluk azalır diğer türlü zaten başlayacak herkes karaköyde çoktan başladı , ikv kitlesi çok küçüktür , karaköy'e başlamamış tabiri caizse 'dışarda kalan' 3 haftadır başlamamış , "karaköy'e başlamak için geç kaldım ben en iyisi yeni sunucuya başlayayım " diyen çok çok az adam vardır
- ApolloBrown
- İri Fare Avcısı
Tam okumadın galiba. Sadece karaköy'den transfere açık olacakExternorum yazdı: ↑09 Ağu 2024 20:24 O zaman diğer sunuculardan da Karaköy'e gelinsin, nasıl bir saçmalıktır bu?
Arkadaşlar hangi kafayla yazıyorsunuz bu önerileri merak ediyorum. O zaman adam 59 savaşçı aktarıp tüm karaköy yeraltı madenlerini toplar. Lütfen biraz mantık biraz düşünce.
- ApolloBrown
- İri Fare Avcısı
Siz neden okuduğunuzu anlamıyorsunuz? Sadece karakoy sunucusundan gelen transferlere açık olacak.
Sen bu yorumu hangi kafayla yazdın onu sormak lazım, sanarsın oyuna her gün yeni oyuncu geliyor da sıfırdan başlayanlara zarar olacak
Since 2008
Özür dilerim ben İKV'nin kitlesini çok hafife almışım
Karaköy'den aktarımlar inşallah açık olur.
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
konuyu üstte tutun yönetim şunu yapsın ya , karaköy tamamen rezillik bi fanatik başında 10 kişi bekliyor , madenler de öyle birbirinden işsiz 100 tane tank sinek gibi oradan oraya deparlayıp maden kovalıyor sürekli , daha KK'ye giremeyen migrat sığınaklar dizmeye çalışan ÇT borusu önünde bekleyen 300 400 kişilik tayfa bir gün görevleri tamamlayıp girerse halimiz iyice beter adım atamaz hale geleceğiz , ayrıca yapılırsa sunucu çökmeleri oyundan atmalar da azalır çünkü kalabalık 2 sunucuya yayılmış olacak , transfer hakkı ücretsiz olur mu bilmem veya onun yerine indirim yapılabilir 5k akçe değil de 4k akçe gibi.ApolloBrown yazdı: ↑09 Ağu 2024 20:21 Yeni sunucu açılacaksa, sadece Karaköy'den transfere açık olmalı ve bir seferliğe mahsus Karaköy'den yeni sunucuya ücretsiz transfer hakkı tanınmalı. Örneğin 1 aylığına transfer bedava yapılabilir dükkanda. Hem bu problemlerden sonra oyunculara tatlı bir hediye verilmiş olur.
Çünkü ben tekrardan itemsiz güç bela sıfırdan kasmak istemiyorum ama aynı zamanda sorunu daha az olan bir sunucuda oynamak istiyorum.