Karaköy'den yeni açılacak sunucuya ücretsiz transfer hakkı verilsin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Karaköy'den yeni açılacak sunucuya ücretsiz transfer hakkı verilsin

Mesaj gönderen ApolloBrown »

Yeni sunucu açılacaksa, sadece Karaköy'den transfere açık olmalı ve bir seferliğe mahsus Karaköy'den yeni sunucuya ücretsiz transfer hakkı tanınmalı. Örneğin 1 aylığına transfer bedava yapılabilir dükkanda. Hem bu problemlerden sonra oyunculara tatlı bir hediye verilmiş olur.

Çünkü ben tekrardan itemsiz güç bela sıfırdan kasmak istemiyorum ama aynı zamanda sorunu daha az olan bir sunucuda oynamak istiyorum.
Kullanıcı avatarı
Externorum
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Re: Karaköy'den yeni açılacak sunucuya ücretsiz transfer hakkı verilsin

Mesaj gönderen Externorum »

O zaman diğer sunuculardan da Karaköy'e gelinsin, nasıl bir saçmalıktır bu?
SANCAK/KADIOĞLU/Türk İstihbarat Teşkilatı
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen maxwell1337 »

doğru , eğer karaköydeki yoğunluğu azaltmak maksatlı yeni sunucu kararı alınmışsa transfer hakkı verilirse ancak yoğunluk azalır diğer türlü zaten başlayacak herkes karaköyde çoktan başladı , ikv kitlesi çok küçüktür , karaköy'e başlamamış tabiri caizse 'dışarda kalan' 3 haftadır başlamamış , "karaköy'e başlamak için geç kaldım ben en iyisi yeni sunucuya başlayayım " diyen çok çok az adam vardır
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Externorum yazdı: 09 Ağu 2024 20:24 O zaman diğer sunuculardan da Karaköy'e gelinsin, nasıl bir saçmalıktır bu?
Tam okumadın galiba. Sadece karaköy'den transfere açık olacak
xXONURXx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xXONURXx »

Arkadaşlar hangi kafayla yazıyorsunuz bu önerileri merak ediyorum. O zaman adam 59 savaşçı aktarıp tüm karaköy yeraltı madenlerini toplar. Lütfen biraz mantık biraz düşünce.
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

xXONURXx yazdı: 10 Ağu 2024 02:06 Arkadaşlar hangi kafayla yazıyorsunuz bu önerileri merak ediyorum. O zaman adam 59 savaşçı aktarıp tüm karaköy yeraltı madenlerini toplar. Lütfen biraz mantık biraz düşünce.
Siz neden okuduğunuzu anlamıyorsunuz? Sadece karakoy sunucusundan gelen transferlere açık olacak.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

Mesaj gönderen TOLGARDA »

xXONURXx yazdı: 10 Ağu 2024 02:06 Arkadaşlar hangi kafayla yazıyorsunuz bu önerileri merak ediyorum. O zaman adam 59 savaşçı aktarıp tüm karaköy yeraltı madenlerini toplar. Lütfen biraz mantık biraz düşünce.
E bu neden yanlış olsun
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Dofians »

Sen bu yorumu hangi kafayla yazdın onu sormak lazım, sanarsın oyuna her gün yeni oyuncu geliyor da sıfırdan başlayanlara zarar olacak :D Dediğini yapan insanlar olsa bile kimseye bir zararı olmaz, zaten yeni sunucunun temel amacı Karaköy'deki yoğunluğu azaltmak olmalı. Asıl olay 59ların yada hala sığınak önünde sıra bekleyenlerin karakterlerini aktarıp Karaköy'ü rahatlatmaları. Düşün bunca insan bir gün hepsi Karaköy'e girecek asıl curcuna o zaman başlayacak Karaköy sunucusundan aktarım olmazsa. Zaten toplasan tırtıl hariç 4 tane boss var, bunca oyuncuya nasıl yetecek 4 boss. Her gün bir kavga, boss kaçırma olur.
Since 2008
xXONURXx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xXONURXx »

Özür dilerim ben İKV'nin kitlesini çok hafife almışım 😂 Karaköy'den aktarımlar inşallah açık olur.
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

ApolloBrown yazdı: 09 Ağu 2024 20:21 Yeni sunucu açılacaksa, sadece Karaköy'den transfere açık olmalı ve bir seferliğe mahsus Karaköy'den yeni sunucuya ücretsiz transfer hakkı tanınmalı. Örneğin 1 aylığına transfer bedava yapılabilir dükkanda. Hem bu problemlerden sonra oyunculara tatlı bir hediye verilmiş olur.

Çünkü ben tekrardan itemsiz güç bela sıfırdan kasmak istemiyorum ama aynı zamanda sorunu daha az olan bir sunucuda oynamak istiyorum.
konuyu üstte tutun yönetim şunu yapsın ya , karaköy tamamen rezillik bi fanatik başında 10 kişi bekliyor , madenler de öyle birbirinden işsiz 100 tane tank sinek gibi oradan oraya deparlayıp maden kovalıyor sürekli , daha KK'ye giremeyen migrat sığınaklar dizmeye çalışan ÇT borusu önünde bekleyen 300 400 kişilik tayfa bir gün görevleri tamamlayıp girerse halimiz iyice beter adım atamaz hale geleceğiz , ayrıca yapılırsa sunucu çökmeleri oyundan atmalar da azalır çünkü kalabalık 2 sunucuya yayılmış olacak , transfer hakkı ücretsiz olur mu bilmem veya onun yerine indirim yapılabilir 5k akçe değil de 4k akçe gibi.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön