Baba Yeter Yeter Valla Bıktık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Baba Yeter Yeter Valla Bıktık

Mesaj gönderen resp0nse »

Sevgili @Orti @Borgia ve diğer yönetimdeki arkadaşlar

Allah rızası için şu sunucunun patır patır çökmesine bi çare bulun
Aynı görevi yapmaktan kusacam
Giden iksirlerden boss kesemiyoruz.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Re: Baba Yeter Yeter Valla Bıktık

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Dün GBM X keserken 30 canda sunucu kapandı. Yılmadık tekrar girdik, Yolsavaşçısına ilk vuruşumuzda yine sunucu kapandı.

Bugün yine GBMX e girdik, bu seferde ilk Kalfa ve Makinede sunucu kapandı. Yazık günah burda binlerce kişinin emeğine zamanına parasına ! :rage:

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Bugün 3 kere migrat girdik. Birincide kuyuda gitti. İkincide tazılarda gitti. Üçüncüde kestik, kesemeseydik sanırım oyunu denetim masasından kaldıracaktım :rage:

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

IFonQzrail yazdı: 06 Ağu 2024 21:38 Bugün 3 kere migrat girdik. Birincide kuyuda gitti. İkincide tazılarda gitti. Üçüncüde kestik, kesemeseydik sanırım oyunu denetim masasından kaldıracaktım :rage:
Gün gelecek, "keşke o gün kesemeden oyun gitseydi de denetim masasından kaldırsaydım." diyeceksin.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen adimihatirla »

Benim artık yönetime güvenim kalmadı.
Türk Telekom'un oyundan haberi bile yok.Kalan ekibin de elinde imkan yok belli ki.

10 kere Gbm X'de oyundan attı bizi dünden beri.
Hadi her şeyi geçtim emeğimizi, iksirimizi hepsini geçtim. Ama güven kalmadı güven.
Yarın birgün oyunda hile olsa, kopya olsa bilmem ne olsa bu adamlar nasıl aksiyon alacak nasıl çözecek? Daha sunucunun çökmesini engelliyemiyorlar.
Denetim masasından an itibariyle kaldırmış bulunmaktayım. Kalan oyunculara da aynısını öneririm.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Ne kadar enteresan değil mi ? Yeni sunucu açıyorsun ama ilgilenmiyorsun.

Xaxaxaxaxaxa
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

oyuncular tam NPC yalnız , oyundan atıyor tekrar giriyor grup topluyor tekrar atıyor tekrar topluyor , o yüzden forumdaki arkadaşların da isyan sitem ettiğine bakmayın , muhtemelen birazdan girip tekrar grup toplarlar :')
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

maxwell1337 yazdı: 06 Ağu 2024 22:18 oyuncular tam NPC yalnız , oyundan atıyor tekrar giriyor grup topluyor tekrar atıyor tekrar topluyor , o yüzden forumdaki arkadaşların da isyan sitem ettiğine bakmayın , muhtemelen birazdan girip tekrar grup toplarlar :')
Günde 1 Kez Gaffar atıyorum, daha doğrusu atmaya çalışıyorum. Onun dışında Kadim'iydi O'suydu Bu'suydu herkesin görevine yardım etmeye çalışıyorum. Acelemiz yok, oyunu bir an önce tüketmeye de gerek yok. Dediğin şeyi yapan kişilere de yaptıkları yanlış diyemem çünkü bir amaç var ortada. Ama böyle üst perdeden konuşma hakkını Gaffar'ı kesme şansına erişmiş olmak mı veriyor?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

Sıfır altyapı sıfır geliştirme ile tüm oyunu eskisi yenisi tek sunucuda topluyorsun. Sonrada arkana yaslanıp insanların akçe yüklemesini izliyorsun. Güzel iş

“Genel Etkileşim” sayfasına dön