Sevgili @Orti @Borgia ve diğer yönetimdeki arkadaşlar
Allah rızası için şu sunucunun patır patır çökmesine bi çare bulun
Aynı görevi yapmaktan kusacam
Giden iksirlerden boss kesemiyoruz.
Baba Yeter Yeter Valla Bıktık
Baba Yeter Yeter Valla Bıktık
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Re: Baba Yeter Yeter Valla Bıktık
Dün GBM X keserken 30 canda sunucu kapandı. Yılmadık tekrar girdik, Yolsavaşçısına ilk vuruşumuzda yine sunucu kapandı.
Bugün yine GBMX e girdik, bu seferde ilk Kalfa ve Makinede sunucu kapandı. Yazık günah burda binlerce kişinin emeğine zamanına parasına !

Bugün yine GBMX e girdik, bu seferde ilk Kalfa ve Makinede sunucu kapandı. Yazık günah burda binlerce kişinin emeğine zamanına parasına !

- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Bugün 3 kere migrat girdik. Birincide kuyuda gitti. İkincide tazılarda gitti. Üçüncüde kestik, kesemeseydik sanırım oyunu denetim masasından kaldıracaktım
Gün gelecek, "keşke o gün kesemeden oyun gitseydi de denetim masasından kaldırsaydım." diyeceksin.IFonQzrail yazdı: ↑06 Ağu 2024 21:38 Bugün 3 kere migrat girdik. Birincide kuyuda gitti. İkincide tazılarda gitti. Üçüncüde kestik, kesemeseydik sanırım oyunu denetim masasından kaldıracaktım![]()
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Benim artık yönetime güvenim kalmadı.
Türk Telekom'un oyundan haberi bile yok.Kalan ekibin de elinde imkan yok belli ki.
10 kere Gbm X'de oyundan attı bizi dünden beri.
Hadi her şeyi geçtim emeğimizi, iksirimizi hepsini geçtim. Ama güven kalmadı güven.
Yarın birgün oyunda hile olsa, kopya olsa bilmem ne olsa bu adamlar nasıl aksiyon alacak nasıl çözecek? Daha sunucunun çökmesini engelliyemiyorlar.
Denetim masasından an itibariyle kaldırmış bulunmaktayım. Kalan oyunculara da aynısını öneririm.
Türk Telekom'un oyundan haberi bile yok.Kalan ekibin de elinde imkan yok belli ki.
10 kere Gbm X'de oyundan attı bizi dünden beri.
Hadi her şeyi geçtim emeğimizi, iksirimizi hepsini geçtim. Ama güven kalmadı güven.
Yarın birgün oyunda hile olsa, kopya olsa bilmem ne olsa bu adamlar nasıl aksiyon alacak nasıl çözecek? Daha sunucunun çökmesini engelliyemiyorlar.
Denetim masasından an itibariyle kaldırmış bulunmaktayım. Kalan oyunculara da aynısını öneririm.
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ne kadar enteresan değil mi ? Yeni sunucu açıyorsun ama ilgilenmiyorsun.
Xaxaxaxaxaxa
Xaxaxaxaxaxa
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
oyuncular tam NPC yalnız , oyundan atıyor tekrar giriyor grup topluyor tekrar atıyor tekrar topluyor , o yüzden forumdaki arkadaşların da isyan sitem ettiğine bakmayın , muhtemelen birazdan girip tekrar grup toplarlar 
Günde 1 Kez Gaffar atıyorum, daha doğrusu atmaya çalışıyorum. Onun dışında Kadim'iydi O'suydu Bu'suydu herkesin görevine yardım etmeye çalışıyorum. Acelemiz yok, oyunu bir an önce tüketmeye de gerek yok. Dediğin şeyi yapan kişilere de yaptıkları yanlış diyemem çünkü bir amaç var ortada. Ama böyle üst perdeden konuşma hakkını Gaffar'ı kesme şansına erişmiş olmak mı veriyor?maxwell1337 yazdı: ↑06 Ağu 2024 22:18 oyuncular tam NPC yalnız , oyundan atıyor tekrar giriyor grup topluyor tekrar atıyor tekrar topluyor , o yüzden forumdaki arkadaşların da isyan sitem ettiğine bakmayın , muhtemelen birazdan girip tekrar grup toplarlar![]()
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Sıfır altyapı sıfır geliştirme ile tüm oyunu eskisi yenisi tek sunucuda topluyorsun. Sonrada arkana yaslanıp insanların akçe yüklemesini izliyorsun. Güzel iş