Merhaba,
İkv dükkana karakter tipi değiştirme özelliği gelse fena olmazmı? Bence çok kullanılan bir ürün olur karakter tiplerini değiştirebilsek bence çok kullanılan bir ürün olabilir böyle farklı çeşitler gelse süper olur.
Saygılar sevgiler.
karakter tipi değiştirme önerisi hk.
Re: karakter tipi değiştirme önerisi hk.
Evet şimdi Agâh ın orada bulunan panodaki yeni yıl yazısını bile kaldıramayan yönetim hemen hayata geçirir bu projeyi
- celo66510
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Andere Liga
Hmm. Peki İKV'nin bağlı olduğu şirketin 2014, Departmanın 2017 yılında kapandığını biliyor muydun?
- xXMAYDONOSEXx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Aynı konuyu yıllar önce 2011 yılında sunmuştum. Ancak mantıklı bulunmadı sanırım. Link
viewtopic.php?t=55423
viewtopic.php?t=55423
Gülümse yarın her şey daha kötü olacak...
O zaman yapılmayan bir şeyin şimdi yapılmasını beklemek, çok iyimser bir düşünce olur herhalde.xXMAYDONOSEXx yazdı: ↑15 Eyl 2022 18:32 Aynı konuyu yıllar önce 2011 yılında sunmuştum. Ancak mantıklı bulunmadı sanırım. Link
viewtopic.php?t=55423
Keşke olsa tek tıkla setlerde giyilebilse bunlar hayatımızı kolaylaştırcak şeylerxXMAYDONOSEXx yazdı: ↑15 Eyl 2022 18:32 Aynı konuyu yıllar önce 2011 yılında sunmuştum. Ancak mantıklı bulunmadı sanırım. Link
viewtopic.php?t=55423
oyundaki tek eksik karakter tipi değiştirmeydi teşekkürler önerin için
Konu daha önce defalarca kez önerildi, belli ki olumsuz.. Israr etmekte fayda olmaz. Şuan daha öncelikli ve büyük sorunlar var.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN