Oyun 39 level döneminde iken karakterlerimizin stillerinden sıkıldığımızda tekrar kasıp eşyaları aktararak oyunumuzu oynuyorduk.Ancak Sığınak Migrat gibi grup bölgelerinden düşen eşyaların karaktere bağlanması ile bu imkanımız ortadan kalktı
Yapılabilecekler;
1-)Akçe ile stil değişim paketlerinin satılması
2-)Grup Bölgelerinden düşen eşyaların belirli bir akçe karşılığında aynı sınıfta istenilen bir karaktere aktarılması(bu durumda GB lere ilgi azalacağından mantıksız)
Akçe ile Saç Sakal Yüz Değişikliği
- xXMAYDONOSEXx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Akçe ile Saç Sakal Yüz Değişikliği
Gülümse yarın her şey daha kötü olacak...
- burakmustafa
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
Re: Akçe ile Saç Sakal Yüz Değişikliği
Bence güzel bir fikir ama ben fakır adamım olsada fark etmes :mrgreen:
Rowxmustafa-Rowxburak => [^Ejder asa]-Rowxblaze

Yüzde bin katılıyorum
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
ben bu öneriyi gönderdim hemde 2-3 gün önce
gelen cevap :
gelen cevap :
Merhaba,
İKV Dükkan sadece bu ürünler ile sınırlı kalmayacaktır. Yeni ürünler zamanla eklenerek dükkanımız daha da şekillenecektir.
İKV Dükkanlarından yer alacak ürünleri seçerken oyuncularımızdan gelen önerileri göz önünde bulunduracağımıza emin olabilirsiniz.
İlginiz için teşekkürler.

Aynen bende gönderdım gene aynı cevap .
Bende birçok kez göndermiştim ve aldığımız cevap oydu bu kadar istenen eklentilerin yerine karakter sigortası ve karakter transfer i ekliyorlar asıl eklenmesi gereken eklenti yok? umarım sırada bu isim kodu ve saç sakal değişikliği vardır.

- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Ben karsıyım oyunun ıcıne ede ede bır haL oLdu Bırakın oyun boyLe qüzeL . . . napcan karakterın tıpını ? evLendırcenmı
oyununu oyna sacma Bence
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- xXMAYDONOSEXx
- İri Fare Avcısı
Tabi nüfusuma alacağımSerserixkratos yazdı:Ben karsıyım oyunun ıcıne ede ede bır haL oLdu Bırakın oyun boyLe qüzeL . . . napcan karakterın tıpını ? evLendırcenmıoyununu oyna sacma Bence
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
:lol: :lol: :lol:xXMAYDONOSEXx yazdı:Tabi nüfusuma alacağımSerserixkratos yazdı:Ben karsıyım oyunun ıcıne ede ede bır haL oLdu Bırakın oyun boyLe qüzeL . . . napcan karakterın tıpını ? evLendırcenmıoyununu oyna sacma Bence
- xXMAYDONOSEXx
- İri Fare Avcısı
Arkadaşlar İKV DESTEK böyle bir gelişmeyi oyunculardan gelen talepler karşılığında yapabiliriz diyor.Bu konuda birleşerek kaç kişinin istediğini bizde görebiliriz