Merhabalar,
Az önce oyuna giriş yapmak istediğimde hatalı kullanıcı adı veya şifre uyarısı aldım.Şifreyi değiştirip tekrar denemeye çalıştığım zaman ilk girişimde bir problem çıkmadı fakat 2. girişimde aynı problemi yaşadım.Farklı bir hesaptan giriş yaptığımda bu problem ile karşılaşmadım.Oyundaki oyuncu arkadaşlara bu hatayı yaşayıp yaşamadıklarını sorduğumda çoğu kişi bu problemi yaşadığını söyledi.Bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
İyi forumlar...
Şifre Hatalı Uyarısı
- xGheTToBASSx
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: Şifre Hatalı Uyarısı
Oyun yavaş yavaş gidiyor Bence kimse farkında bile değil 15 sene az değil...xGheTToBASSx yazdı: ↑24 Oca 2022 17:22 Merhabalar,
Az önce oyuna giriş yapmak istediğimde hatalı kullanıcı adı veya şifre uyarısı aldım.Şifreyi değiştirip tekrar denemeye çalıştığım zaman ilk girişimde bir problem çıkmadı fakat 2. girişimde aynı problemi yaşadım.Farklı bir hesaptan giriş yaptığımda bu problem ile karşılaşmadım.Oyundaki oyuncu arkadaşlara bu hatayı yaşayıp yaşamadıklarını sorduğumda çoğu kişi bu problemi yaşadığını söyledi.Bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
İyi forumlar...
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- xGheTToBASSx
- İskele Babası
- Lonca: Karargah
Öyle sanırım.Oyun aşırı yoğun olduğu vakitlerde de lag problemi oluyor.Geceleri gayet hızlı oluyor oyun.R I P İKVEqualero yazdı: ↑24 Oca 2022 17:25Oyun yavaş yavaş gidiyor Bence kimse farkında bile değil 15 sene az değil...xGheTToBASSx yazdı: ↑24 Oca 2022 17:22 Merhabalar,
İyi forumlar...
Maalesef herkes fud'çu
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN