Şifre Hatalı Uyarısı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xGheTToBASSx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Şifre Hatalı Uyarısı

Mesaj gönderen xGheTToBASSx »

Merhabalar,
Az önce oyuna giriş yapmak istediğimde hatalı kullanıcı adı veya şifre uyarısı aldım.Şifreyi değiştirip tekrar denemeye çalıştığım zaman ilk girişimde bir problem çıkmadı fakat 2. girişimde aynı problemi yaşadım.Farklı bir hesaptan giriş yaptığımda bu problem ile karşılaşmadım.Oyundaki oyuncu arkadaşlara bu hatayı yaşayıp yaşamadıklarını sorduğumda çoğu kişi bu problemi yaşadığını söyledi.Bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

İyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Re: Şifre Hatalı Uyarısı

Mesaj gönderen Equalero »

xGheTToBASSx yazdı: 24 Oca 2022 17:22 Merhabalar,
Az önce oyuna giriş yapmak istediğimde hatalı kullanıcı adı veya şifre uyarısı aldım.Şifreyi değiştirip tekrar denemeye çalıştığım zaman ilk girişimde bir problem çıkmadı fakat 2. girişimde aynı problemi yaşadım.Farklı bir hesaptan giriş yaptığımda bu problem ile karşılaşmadım.Oyundaki oyuncu arkadaşlara bu hatayı yaşayıp yaşamadıklarını sorduğumda çoğu kişi bu problemi yaşadığını söyledi.Bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

İyi forumlar...
Oyun yavaş yavaş gidiyor Bence kimse farkında bile değil 15 sene az değil...
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
xGheTToBASSx
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen xGheTToBASSx »

Equalero yazdı: 24 Oca 2022 17:25
xGheTToBASSx yazdı: 24 Oca 2022 17:22 Merhabalar,

İyi forumlar...
Oyun yavaş yavaş gidiyor Bence kimse farkında bile değil 15 sene az değil...
Öyle sanırım.Oyun aşırı yoğun olduğu vakitlerde de lag problemi oluyor.Geceleri gayet hızlı oluyor oyun.R I P İKV
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Maalesef herkes fud'çu
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön