Etkinlik Ve Cekilis Ödül

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
SoPeN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: War Of Class

Etkinlik Ve Cekilis Ödül

Mesaj gönderen SoPeN »

Selamin Aleykum Arkadaslar. Ben Beta dan Beri oyunu Oynuyan Siradan Biriyim Oyun Suan Cok Keyifsiz Bir Hale Geldi. Ve Ben Kendi Elimden Geldi Kadar Bisiler yapmak istiyorum. Kendim Sahsen Etkinlik Duzenleyip Bu Etkinlikde Bulusma Tilsim dahil Vermeyi dusunuyorum Bunu Sahsen Kendim yapicam. Bunun icin de Dc Kanali Kurdum iLk basta Kucuk cekilisler ile kucuk vs ler Sonucu Yapilan Etkinlige gore belirleyerek vericem. Ayrica ilerliyen zamanlara Katilim Durumuna Gore . Lonca em Savaslari Etkinlik duzenleyip Bulusma Epe Full Tilsimli Karakterler Vermeyi dusunuyorum Tesekkurler SoPeN < DC kaan9816

hey come check out Discord with me https://discord.gg/AwbfNenz
En son AhiEvran tarafından 22 Kas 2021 10:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık düzenlendi
ManTheBoundaries
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Etkinlik Ve Cekilis Ödül

Mesaj gönderen ManTheBoundaries »

Değmez kanka boş ver seni yaptığına pişman ederler
SoPeN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen SoPeN »

Kardesim Maksat Eglence Faliyet Olsun Bunlari Ben Kendim Karsilicam Kendim Sponsor olucam Actigim Dc de Cekilislere vs Turnuvalara Basladik insallah daha guzel hale gelicek Baktim Degmiyor dedin gibi Kapatirim ..
SoPeN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen SoPeN »

SoPeN yazdı: 21 Kas 2021 18:02 Selamin Aleykum Arkadaslar. Ben Beta dan Beri oyunu Oynuyan Siradan Biriyim Oyun Suan Cok Keyifsiz Bir Hale Geldi. Ve Ben Kendi Elimden Geldi Kadar Bisiler yapmak istiyorum. Kendim Sahsen Etkinlik Duzenleyip Bu Etkinlikde Bulusma Tilsim dahil Vermeyi dusunuyorum Bunu Sahsen Kendim yapicam. Bunun icin de Dc Kanali Kurdum iLk basta Kucuk cekilisler ile kucuk vs ler Sonucu Yapilan Etkinlige gore belirleyerek vericem. Ayrica ilerliyen zamanlara Katilim Durumuna Gore . Lonca em Savaslari Etkinlik duzenleyip Bulusma Epe Full Tilsimli Karakterler Vermeyi dusunuyorum Tesekkurler SoPeN < DC kaan9816

https://discord.gg/Kdjj7qD9

“Genel Etkileşim” sayfasına dön