Selamin Aleykum Arkadaslar. Ben Beta dan Beri oyunu Oynuyan Siradan Biriyim Oyun Suan Cok Keyifsiz Bir Hale Geldi. Ve Ben Kendi Elimden Geldi Kadar Bisiler yapmak istiyorum. Kendim Sahsen Etkinlik Duzenleyip Bu Etkinlikde Bulusma Tilsim dahil Vermeyi dusunuyorum Bunu Sahsen Kendim yapicam. Bunun icin de Dc Kanali Kurdum iLk basta Kucuk cekilisler ile kucuk vs ler Sonucu Yapilan Etkinlige gore belirleyerek vericem. Ayrica ilerliyen zamanlara Katilim Durumuna Gore . Lonca em Savaslari Etkinlik duzenleyip Bulusma Epe Full Tilsimli Karakterler Vermeyi dusunuyorum Tesekkurler SoPeN < DC kaan9816
hey come check out Discord with me https://discord.gg/AwbfNenz
Etkinlik Ve Cekilis Ödül
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: War Of Class
Etkinlik Ve Cekilis Ödül
En son AhiEvran tarafından 22 Kas 2021 10:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık düzenlendi
Sebep: Başlık düzenlendi
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Etkinlik Ve Cekilis Ödül
Değmez kanka boş ver seni yaptığına pişman ederler
-
- Acemi Savaşçı
Kardesim Maksat Eglence Faliyet Olsun Bunlari Ben Kendim Karsilicam Kendim Sponsor olucam Actigim Dc de Cekilislere vs Turnuvalara Basladik insallah daha guzel hale gelicek Baktim Degmiyor dedin gibi Kapatirim ..
-
- Acemi Savaşçı
SoPeN yazdı: ↑21 Kas 2021 18:02 Selamin Aleykum Arkadaslar. Ben Beta dan Beri oyunu Oynuyan Siradan Biriyim Oyun Suan Cok Keyifsiz Bir Hale Geldi. Ve Ben Kendi Elimden Geldi Kadar Bisiler yapmak istiyorum. Kendim Sahsen Etkinlik Duzenleyip Bu Etkinlikde Bulusma Tilsim dahil Vermeyi dusunuyorum Bunu Sahsen Kendim yapicam. Bunun icin de Dc Kanali Kurdum iLk basta Kucuk cekilisler ile kucuk vs ler Sonucu Yapilan Etkinlige gore belirleyerek vericem. Ayrica ilerliyen zamanlara Katilim Durumuna Gore . Lonca em Savaslari Etkinlik duzenleyip Bulusma Epe Full Tilsimli Karakterler Vermeyi dusunuyorum Tesekkurler SoPeN < DC kaan9816
https://discord.gg/Kdjj7qD9