Klan değiştirme
-
- Sahaf Yardımcısı
Klan değiştirme
Arkadaşlar ben klan değiştirme ürününü kullandım lodostan arza geçtim klansiz olmak istiyorum ama tekrar klana giricek olursam ilerde rütbe fln gitmesinden korkuyorum nasıl halledebilirim bu olayı ?
Re: Klan değiştirme
Klan değistirmeyle klansıza geçip sancaktan tekrar girersen silinir. Sancaktan ayrildigin zaman 1000kp gider ve silinmez.
-
- Sahaf Yardımcısı
ben klan değiştirme ürününü kullandım lodostan arza geçtim.Simdi sancaktan klansiz oldum diyelim tekrar sancaktan arza girsem rütbe gitmez doğru mu anladım
Bu gibi konularda özelikle dikkat etmeniz gereken konu ise; Karşı klana geçmeniz veya daha önce karakterinize klan değiştirme ürünü kullanmış iseniz aynı klana tekrar girmeniz durumunda tüm klan parası ve şanınızın da sıfırlanacağını hatırlatırız. Ürünü kullanan oyuncularımızın bu hususta dikkatli olmasını öneriyor ve daha önce klan değiştirme ürünü kullandıysanız klandan ayrılıp sonrasında tekrar klana girerken Klan Değiştirme Ürünü kullanmanızı tavsiye ederiz. Zira bu sebepten ötürü Şan ve Klan Parası kaybı yaşayan oyuncularımıza maalesef destek sağlayamıyoruz.
Bilginize.
Bilginize.
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
-
- Sahaf Yardımcısı
Peki Sayın Volfied ben her klandan çıktığımda tekrar klana girmek için ürün almak zorunda mıyım yani şuan çok saçma değil mi yok mu bunun bı çaresi çözümü ?Volfied yazdı: ↑15 Ara 2020 16:00 Bu gibi konularda özelikle dikkat etmeniz gereken konu ise; Karşı klana geçmeniz veya daha önce karakterinize klan değiştirme ürünü kullanmış iseniz aynı klana tekrar girmeniz durumunda tüm klan parası ve şanınızın da sıfırlanacağını hatırlatırız. Ürünü kullanan oyuncularımızın bu hususta dikkatli olmasını öneriyor ve daha önce klan değiştirme ürünü kullandıysanız klandan ayrılıp sonrasında tekrar klana girerken Klan Değiştirme Ürünü kullanmanızı tavsiye ederiz. Zira bu sebepten ötürü Şan ve Klan Parası kaybı yaşayan oyuncularımıza maalesef destek sağlayamıyoruz.
Bilginize.
Daha önce Klan Değiştirme ürünü kullandıysanız maalesef her klana girişinizde ürün kullanmanız gerekiyor, zira olası kayıplarda maalesef destek verilemiyor.
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Arz klanından çıkıp tekrar arz klanına girince her hangi bir sıfırlanma olmuyor diye biliyorum.
Klan değişimi kullandıktan sonra bile aynı klana sınırsız çıkıp tekrar girilebiliniyor olması lazım mantık olarak.
Rakip klana geçerken ürün kullanılmazsa kp ler silinir...
Yanlışım varsa düzeltin.
Klan değişimi kullandıktan sonra bile aynı klana sınırsız çıkıp tekrar girilebiliniyor olması lazım mantık olarak.
Yanlışım varsa düzeltin.
Benim bildiğim de bu şekil. Örneğin lodosken klan değiştirme ile arz oldun sistem seni hala lodos sayıp lodosa geçtiğinde klan parası düşüşü yaşatmıyor. Yanlışsam düzeltin kimseyi yanıltmayalımKilza yazdı: ↑15 Ara 2020 17:31 Arz klanından çıkıp tekrar arz klanına girince her hangi bir sıfırlanma olmuyor diye biliyorum.
Yanlışım varsa düzeltin.
-
- Sahaf Yardımcısı
Bir denemek lazım onu o zaman başka carda klan değiştirme ile lodostan arza girip sonra klandan çıkıp tekrar lodosa girmeyiTOLGARDA yazdı: ↑15 Ara 2020 18:16Benim bildiğim de bu şekil. Örneğin lodosken klan değiştirme ile arz oldun sistem seni hala lodos sayıp lodosa geçtiğinde klan parası düşüşü yaşatmıyor. Yanlışsam düzeltin kimseyi yanıltmayalımKilza yazdı: ↑15 Ara 2020 17:31 Arz klanından çıkıp tekrar arz klanına girince her hangi bir sıfırlanma olmuyor diye biliyorum.
Yanlışım varsa düzeltin.![]()