Klan değiştirme

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
nirvanx235
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Klan değiştirme

Mesaj gönderen nirvanx235 »

Arkadaşlar ben klan değiştirme ürününü kullandım lodostan arza geçtim klansiz olmak istiyorum ama tekrar klana giricek olursam ilerde rütbe fln gitmesinden korkuyorum nasıl halledebilirim bu olayı ?
coresh
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Klan değiştirme

Mesaj gönderen coresh »

Klan değistirmeyle klansıza geçip sancaktan tekrar girersen silinir. Sancaktan ayrildigin zaman 1000kp gider ve silinmez.
nirvanx235
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ben klan değiştirme ürününü kullandım lodostan arza geçtim.Simdi sancaktan klansiz oldum diyelim tekrar sancaktan arza girsem rütbe gitmez doğru mu anladım
Kullanıcı avatarı
Volfied
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen Volfied »

Bu gibi konularda özelikle dikkat etmeniz gereken konu ise; Karşı klana geçmeniz veya daha önce karakterinize klan değiştirme ürünü kullanmış iseniz aynı klana tekrar girmeniz durumunda tüm klan parası ve şanınızın da sıfırlanacağını hatırlatırız. Ürünü kullanan oyuncularımızın bu hususta dikkatli olmasını öneriyor ve daha önce klan değiştirme ürünü kullandıysanız klandan ayrılıp sonrasında tekrar klana girerken Klan Değiştirme Ürünü kullanmanızı tavsiye ederiz. Zira bu sebepten ötürü Şan ve Klan Parası kaybı yaşayan oyuncularımıza maalesef destek sağlayamıyoruz.

Bilginize.
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
nirvanx235
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Volfied yazdı: 15 Ara 2020 16:00 Bu gibi konularda özelikle dikkat etmeniz gereken konu ise; Karşı klana geçmeniz veya daha önce karakterinize klan değiştirme ürünü kullanmış iseniz aynı klana tekrar girmeniz durumunda tüm klan parası ve şanınızın da sıfırlanacağını hatırlatırız. Ürünü kullanan oyuncularımızın bu hususta dikkatli olmasını öneriyor ve daha önce klan değiştirme ürünü kullandıysanız klandan ayrılıp sonrasında tekrar klana girerken Klan Değiştirme Ürünü kullanmanızı tavsiye ederiz. Zira bu sebepten ötürü Şan ve Klan Parası kaybı yaşayan oyuncularımıza maalesef destek sağlayamıyoruz.

Bilginize.
Peki Sayın Volfied ben her klandan çıktığımda tekrar klana girmek için ürün almak zorunda mıyım yani şuan çok saçma değil mi yok mu bunun bı çaresi çözümü ?
Kullanıcı avatarı
Volfied
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen Volfied »

Daha önce Klan Değiştirme ürünü kullandıysanız maalesef her klana girişinizde ürün kullanmanız gerekiyor, zira olası kayıplarda maalesef destek verilemiyor.
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilza
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kilza »

Arz klanından çıkıp tekrar arz klanına girince her hangi bir sıfırlanma olmuyor diye biliyorum.
Klan değişimi kullandıktan sonra bile aynı klana sınırsız çıkıp tekrar girilebiliniyor olması lazım mantık olarak.

Rakip klana geçerken ürün kullanılmazsa kp ler silinir...
Yanlışım varsa düzeltin.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Kilza yazdı: 15 Ara 2020 17:31 Arz klanından çıkıp tekrar arz klanına girince her hangi bir sıfırlanma olmuyor diye biliyorum.
Klan değişimi kullandıktan sonra bile aynı klana sınırsız çıkıp tekrar girilebiliniyor olması lazım mantık olarak.

Yanlışım varsa düzeltin.
Benim bildiğim de bu şekil. Örneğin lodosken klan değiştirme ile arz oldun sistem seni hala lodos sayıp lodosa geçtiğinde klan parası düşüşü yaşatmıyor. Yanlışsam düzeltin kimseyi yanıltmayalım :(
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
nirvanx235
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

TOLGARDA yazdı: 15 Ara 2020 18:16
Kilza yazdı: 15 Ara 2020 17:31 Arz klanından çıkıp tekrar arz klanına girince her hangi bir sıfırlanma olmuyor diye biliyorum.

Yanlışım varsa düzeltin.
Benim bildiğim de bu şekil. Örneğin lodosken klan değiştirme ile arz oldun sistem seni hala lodos sayıp lodosa geçtiğinde klan parası düşüşü yaşatmıyor. Yanlışsam düzeltin kimseyi yanıltmayalım :(
Bir denemek lazım onu o zaman başka carda klan değiştirme ile lodostan arza girip sonra klandan çıkıp tekrar lodosa girmeyi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön