Garip Konuşmalar
- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
Garip Konuşmalar
Karaköyde lodos sancak yakınındaki muhafızların yanındaki telsiz yakınlarına gittiğiniz zaman ( her zaman olmuyor) kader mühürleri oyunun içinden alınmış gibi konuşma sesleri geliyor. Antik yunan zamanında yaşamış bi adam baya baya hikayesini anlatıyor. Bunla ilgili düşünceleriniz nelerdir
Re: Garip Konuşmalar
Hiç denk gelmedim.
Youtube reklamı veya veya yanlışlıkla açılan bir video falan mı diye kısa süreli şaşkınlık yaşamıştım denk geldiğimde.Oyunun ses efektleri ve müziği açık oynamama rağmen 1 kez fark ettim.Gerçektende garip bir konuşma
Biriniz video çekip kaydetsin, dinleyip özelim şu işi
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Video alabilen varsa inceleyelim
.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Brothership Of Nobility
bununla ilgili bi post yakın zamanda vardı ama bulamadım...emrecelik54 yazdı: ↑27 Ağu 2020 14:11 Karaköyde lodos sancak yakınındaki muhafızların yanındaki telsiz yakınlarına gittiğiniz zaman ( her zaman olmuyor) kader mühürleri oyunun içinden alınmış gibi konuşma sesleri geliyor. Antik yunan zamanında yaşamış bi adam baya baya hikayesini anlatıyor. Bunla ilgili düşünceleriniz nelerdir
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Bunu okurken aklıma direkt HollyShit kardeşim geldi ama oda buradaymış zaten.Heaven1925 yazdı: ↑29 Ağu 2020 19:55bununla ilgili bi post yakın zamanda vardı ama bulamadım...emrecelik54 yazdı: ↑27 Ağu 2020 14:11 Karaköyde lodos sancak yakınındaki muhafızların yanındaki telsiz yakınlarına gittiğiniz zaman ( her zaman olmuyor) kader mühürleri oyunun içinden alınmış gibi konuşma sesleri geliyor. Antik yunan zamanında yaşamış bi adam baya baya hikayesini anlatıyor. Bunla ilgili düşünceleriniz nelerdir
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Yakın zamanda konuyla alakalı Nerull'dan açıklama gelmişti.Aynı yayın Umut Dergisi'nin içinde de bulunmakta.
viewtopic.php?p=1236004
Konu linkini de şöyle bırakayım.Nerull yazdı: ↑05 Tem 2020 23:20 Umut Dergisi'ne girdiğinizde kıyameti arkasında bırakan, Derin ile karşılıklı çay içerek derin sohbetlere dalan herkese selam olsun. İçeri girdiğinizde şöyle bir göz attın, biraz dinlenin ve hatta camdan dışarı bakarak çayınızı yudumlayın. Radyoda sadece Gizit'in değil, Galata'nın da yayınlarını duyabilirsiniz. Bazen bu radyo tiyatrosu, bazen de hüzünlü bir taksim olur kimbilir![]()
viewtopic.php?p=1236004
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Benliğim olmasa da ruhum ve aklım hala sizinleEsadullah yazdı: ↑29 Ağu 2020 20:16Bunu okurken aklıma direkt HollyShit kardeşim geldi ama oda buradaymış zaten.Heaven1925 yazdı: ↑29 Ağu 2020 19:55bununla ilgili bi post yakın zamanda vardı ama bulamadım...emrecelik54 yazdı: ↑27 Ağu 2020 14:11 Karaköyde lodos sancak yakınındaki muhafızların yanındaki telsiz yakınlarına gittiğiniz zaman ( her zaman olmuyor) kader mühürleri oyunun içinden alınmış gibi konuşma sesleri geliyor. Antik yunan zamanında yaşamış bi adam baya baya hikayesini anlatıyor. Bunla ilgili düşünceleriniz nelerdir
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Bu konuyu ben açmıştım, Nerull cevap vermişti. Başlığa sesi de dinlenebilir halde eklemiştim. Üstte arkadaş linkini vermiş yine ben de ekleyeyim viewtopic.php?p=1236004