Garip Konuşmalar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
emrecelik54
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI

Garip Konuşmalar

Mesaj gönderen emrecelik54 »

Karaköyde lodos sancak yakınındaki muhafızların yanındaki telsiz yakınlarına gittiğiniz zaman ( her zaman olmuyor) kader mühürleri oyunun içinden alınmış gibi konuşma sesleri geliyor. Antik yunan zamanında yaşamış bi adam baya baya hikayesini anlatıyor. Bunla ilgili düşünceleriniz nelerdir
Resim
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Garip Konuşmalar

Mesaj gönderen ejedrogl »

Hiç denk gelmedim.
Kullanıcı avatarı
Gemios
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Gemios »

Youtube reklamı veya veya yanlışlıkla açılan bir video falan mı diye kısa süreli şaşkınlık yaşamıştım denk geldiğimde.Oyunun ses efektleri ve müziği açık oynamama rağmen 1 kez fark ettim.Gerçektende garip bir konuşma
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Gemios yazdı: 29 Ağu 2020 01:55 Youtube reklamı veya veya yanlışlıkla açılan bir video falan mı diye kısa süreli şaşkınlık yaşamıştım denk geldiğimde.Oyunun ses efektleri ve müziği açık oynamama rağmen 1 kez fark ettim.Gerçektende garip bir konuşma
Biriniz video çekip kaydetsin, dinleyip özelim şu işi
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

Video alabilen varsa inceleyelim :) .
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

emrecelik54 yazdı: 27 Ağu 2020 14:11 Karaköyde lodos sancak yakınındaki muhafızların yanındaki telsiz yakınlarına gittiğiniz zaman ( her zaman olmuyor) kader mühürleri oyunun içinden alınmış gibi konuşma sesleri geliyor. Antik yunan zamanında yaşamış bi adam baya baya hikayesini anlatıyor. Bunla ilgili düşünceleriniz nelerdir
bununla ilgili bi post yakın zamanda vardı ama bulamadım...
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Heaven1925 yazdı: 29 Ağu 2020 19:55
emrecelik54 yazdı: 27 Ağu 2020 14:11 Karaköyde lodos sancak yakınındaki muhafızların yanındaki telsiz yakınlarına gittiğiniz zaman ( her zaman olmuyor) kader mühürleri oyunun içinden alınmış gibi konuşma sesleri geliyor. Antik yunan zamanında yaşamış bi adam baya baya hikayesini anlatıyor. Bunla ilgili düşünceleriniz nelerdir
Bunu okurken aklıma direkt HollyShit kardeşim geldi ama oda buradaymış zaten.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Largesse
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Largesse »

Yakın zamanda konuyla alakalı Nerull'dan açıklama gelmişti.Aynı yayın Umut Dergisi'nin içinde de bulunmakta.
Nerull yazdı: 05 Tem 2020 23:20 Umut Dergisi'ne girdiğinizde kıyameti arkasında bırakan, Derin ile karşılıklı çay içerek derin sohbetlere dalan herkese selam olsun. İçeri girdiğinizde şöyle bir göz attın, biraz dinlenin ve hatta camdan dışarı bakarak çayınızı yudumlayın. Radyoda sadece Gizit'in değil, Galata'nın da yayınlarını duyabilirsiniz. Bazen bu radyo tiyatrosu, bazen de hüzünlü bir taksim olur kimbilir B-)
Konu linkini de şöyle bırakayım. O:-)

viewtopic.php?p=1236004
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

Esadullah yazdı: 29 Ağu 2020 20:16
Heaven1925 yazdı: 29 Ağu 2020 19:55
Bunu okurken aklıma direkt HollyShit kardeşim geldi ama oda buradaymış zaten.
Benliğim olmasa da ruhum ve aklım hala sizinle :) .
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Esadullah yazdı: 29 Ağu 2020 14:27
Gemios yazdı: 29 Ağu 2020 01:55 Youtube reklamı veya veya yanlışlıkla açılan bir video falan mı diye kısa süreli şaşkınlık yaşamıştım denk geldiğimde.Oyunun ses efektleri ve müziği açık oynamama rağmen 1 kez fark ettim.Gerçektende garip bir konuşma
Biriniz video çekip kaydetsin, dinleyip özelim şu işi
Bu konuyu ben açmıştım, Nerull cevap vermişti. Başlığa sesi de dinlenebilir halde eklemiştim. Üstte arkadaş linkini vermiş yine ben de ekleyeyim viewtopic.php?p=1236004
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön