EsKiSi gİbİ bÖYLe yazsaydıK, keşke kurt mağarasına girip,meteor bölgesinde dolansaydık,kütük yaranları savurup muhteşem kapışmalar izleseydik,madenlerin ve emeğin para ettiği bir dönemdi.Gerçi bütün güzel şeyler eskide değil,oyuna gelen tüm güncellemeler bana kalırsa kaliteli,fakat her şeye rağmen bu oyunun bu kadar kitlesi varken neden başıboş bırakılmış,kapılar kitlenmeden çıkılmış.İkv oyuncusu her türlü fedakarlığa hazır,yav güzel kardeşim gelin bir sponsorla bu işin içinden çıkalım.İkv'nin hikayesini iyi bilen teknik ekiple yeniden repack edelim şu oyunu,yahu ikv'nin üstüne bir sürü mmorpg açıldı kapandı,az çok hepsini denedim,en son elder scrolls online oynadım.Oyun güzeldi, fakat kendimde bir aidiyet duygusu hissetmedim.
Hemen güzel bir ekiple oyun içi yeni ışıklandırma,details çalışmaları
Ardından hemen bir adet grup bölgesi,
Sonra koy bir 69 seviye
yav üstüne bi de grup bölgesi çak.Varya oyun dolar taşar yabancı şirketlerden teklif gelir aga bu ne ya aktif kullanıcı sayısı 5 bin'lerde gezen bir oyun.Neyse ben uykusuz kaldım biraz uyuyayım siz bunları düşünün sayın büyüklerim,ben köylü cahil halkım anlamam pek.Saygılar
Şimdi Keşke
- Legendhunter
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hunters
Re: Şimdi Keşke
Eminönü sunucusunda aktif oynuyorum. 5 bin değil bin tane aktif oyuncusu bile yok en yoğun sunucunun

- NouzaR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Gangsta S Side
Yalnız iyi okuduysan yapılan çalışmalardan sonra aktif kullanıcı sayısı yazmışım şuanki kullanıcısı sayısı değil,bi baştan bi sondan mı okudun ?yoksa kitabı sobada yakarak kokusunu içine mi çektinLegendhunter yazdı: ↑23 Tem 2020 01:43Eminönü sunucusunda aktif oynuyorum. 5 bin değil bin tane aktif oyuncusu bile yok en yoğun sunucununYandan sıksan üstten ittirsen tüm sunucularda aktif oynayan bin kişi bulamayacağımıza eminim

Göster
Legendhunter yazdı: ↑23 Tem 2020 01:43Eminönü sunucusunda aktif oynuyorum. 5 bin değil bin tane aktif oyuncusu bile yok en yoğun sunucununYandan sıksan üstten ittirsen tüm sunucularda aktif oynayan bin kişi bulamayacağımıza eminim
Kesinlikle oyunu tekrardan günümüz oyun motorlarıyla oynayabilirsek eski halinden daha fazla kulanıcıya ulaşır. Oyunu oynamak birçok online oyuna göre daha ucuz eğer böyle birşey yaparlarsa plus fiyatları da artabilir. Hem sadece oyuncuların yararına olmaz, yapımcı firmada kazanır.
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gangsta S Side
Ne güzel anlamışssın beni öpüyorum alnındanSkull yazdı: ↑23 Tem 2020 09:03Oyunun bu haline göre 1000 aktif kişi sayısı bile muazzam bence. İKV'nin yeni nesil bir oyun motoruyla yeniden yapıldığını düşünsene bir. Harita açık dünya olup şimdiki halinden çok daha büyük bir harita tabi buna bağlı olarakta sunucu oyuncu kapasitesininde arttırılmış olması daha fazla kitleyi üzerine çekecektir. Kodlama ve grafik en başından yapılacağı için oyundan atmalar, donmalar, grafik hataları vb. ortadan kalkacağı için muhteşem bir oyun deneyimi de sunmuş olacak. Sonra arkadaşın da dediği gibi yurt dışından da oyunu kiralama teklifleri gelecektir şirkete. Gelirler arttıkça yüzlerde gülecektir ve oyuna olan ilgi (güncelleme, oyuncu sayısındaki aktiflik, oyuncu artışı vb.) de hiç bir zaman kesilmeyecektir bana göre.GösterLegendhunter yazdı: ↑23 Tem 2020 01:43Eminönü sunucusunda aktif oynuyorum. 5 bin değil bin tane aktif oyuncusu bile yok en yoğun sunucununYandan sıksan üstten ittirsen tüm sunucularda aktif oynayan bin kişi bulamayacağımıza eminim
![]()

- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Kurt Mağarası'na girip, örümceklerden çöp toplayıp, Bab-ı Ali'ye satmaya gittiğim günler geldi gözümün önüne
. O zamanlar herkeste plus paket yok tabii şimdi ki gibi. HSBC'ye gidip para yatırırdık. Yaşım yetmediği için aileme yatırtırdım parayı sonra heyecanla aktifleşmesini beklerdim.
Eskiler güzeldi ama maalesef zaman değişti.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Loxosceles örümcekleri item yuvasıydı o zamanlar.HollyShit yazdı: ↑24 Tem 2020 12:20 Kurt Mağarası'na girip, örümceklerden çöp toplayıp, Bab-ı Ali'ye satmaya gittiğim günler geldi gözümün önüne. O zamanlar herkeste plus paket yok tabii şimdi ki gibi. HSBC'ye gidip para yatırırdık. Yaşım yetmediği için aileme yatırtırdım parayı sonra heyecanla aktifleşmesini beklerdim.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Eski güzel günler...FiratCakiroglu yazdı: ↑24 Tem 2020 12:47Loxosceles örümcekleri item yuvasıydı o zamanlar.HollyShit yazdı: ↑24 Tem 2020 12:20 Kurt Mağarası'na girip, örümceklerden çöp toplayıp, Bab-ı Ali'ye satmaya gittiğim günler geldi gözümün önüne. O zamanlar herkeste plus paket yok tabii şimdi ki gibi. HSBC'ye gidip para yatırırdık. Yaşım yetmediği için aileme yatırtırdım parayı sonra heyecanla aktifleşmesini beklerdim.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Sonne yazdı: ↑24 Tem 2020 13:16Eski güzel günler...FiratCakiroglu yazdı: ↑24 Tem 2020 12:47Loxosceles örümcekleri item yuvasıydı o zamanlar.HollyShit yazdı: ↑24 Tem 2020 12:20 Kurt Mağarası'na girip, örümceklerden çöp toplayıp, Bab-ı Ali'ye satmaya gittiğim günler geldi gözümün önüne. O zamanlar herkeste plus paket yok tabii şimdi ki gibi. HSBC'ye gidip para yatırırdık. Yaşım yetmediği için aileme yatırtırdım parayı sonra heyecanla aktifleşmesini beklerdim.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı