Şimdi Keşke

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NouzaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Gangsta S Side

Şimdi Keşke

Mesaj gönderen NouzaR »

EsKiSi gİbİ bÖYLe yazsaydıK, keşke kurt mağarasına girip,meteor bölgesinde dolansaydık,kütük yaranları savurup muhteşem kapışmalar izleseydik,madenlerin ve emeğin para ettiği bir dönemdi.Gerçi bütün güzel şeyler eskide değil,oyuna gelen tüm güncellemeler bana kalırsa kaliteli,fakat her şeye rağmen bu oyunun bu kadar kitlesi varken neden başıboş bırakılmış,kapılar kitlenmeden çıkılmış.İkv oyuncusu her türlü fedakarlığa hazır,yav güzel kardeşim gelin bir sponsorla bu işin içinden çıkalım.İkv'nin hikayesini iyi bilen teknik ekiple yeniden repack edelim şu oyunu,yahu ikv'nin üstüne bir sürü mmorpg açıldı kapandı,az çok hepsini denedim,en son elder scrolls online oynadım.Oyun güzeldi, fakat kendimde bir aidiyet duygusu hissetmedim.
Hemen güzel bir ekiple oyun içi yeni ışıklandırma,details çalışmaları
Ardından hemen bir adet grup bölgesi,
Sonra koy bir 69 seviye
yav üstüne bi de grup bölgesi çak.Varya oyun dolar taşar yabancı şirketlerden teklif gelir aga bu ne ya aktif kullanıcı sayısı 5 bin'lerde gezen bir oyun.Neyse ben uykusuz kaldım biraz uyuyayım siz bunları düşünün sayın büyüklerim,ben köylü cahil halkım anlamam pek.Saygılar
Resim
Kullanıcı avatarı
Legendhunter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hunters

Re: Şimdi Keşke

Mesaj gönderen Legendhunter »

NouzaR yazdı: 22 Tem 2020 22:59 Varya oyun dolar taşar yabancı şirketlerden teklif gelir aga bu ne ya aktif kullanıcı sayısı 5 bin'lerde gezen bir
Eminönü sunucusunda aktif oynuyorum. 5 bin değil bin tane aktif oyuncusu bile yok en yoğun sunucunun :') Yandan sıksan üstten ittirsen tüm sunucularda aktif oynayan bin kişi bulamayacağımıza eminim
Resim
Kullanıcı avatarı
NouzaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NouzaR »

Legendhunter yazdı: 23 Tem 2020 01:43
NouzaR yazdı: 22 Tem 2020 22:59 Varya oyun dolar taşar yabancı şirketlerden teklif gelir aga bu ne ya aktif kullanıcı sayısı 5 bin'lerde gezen bir
Eminönü sunucusunda aktif oynuyorum. 5 bin değil bin tane aktif oyuncusu bile yok en yoğun sunucunun :') Yandan sıksan üstten ittirsen tüm sunucularda aktif oynayan bin kişi bulamayacağımıza eminim
Yalnız iyi okuduysan yapılan çalışmalardan sonra aktif kullanıcı sayısı yazmışım şuanki kullanıcısı sayısı değil,bi baştan bi sondan mı okudun ?yoksa kitabı sobada yakarak kokusunu içine mi çektin
Resim
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Skull »

Göster
Oyunun bu haline göre 1000 aktif kişi sayısı bile muazzam bence. İKV'nin yeni nesil bir oyun motoruyla yeniden yapıldığını düşünsene bir. Harita açık dünya olup şimdiki halinden çok daha büyük bir harita tabi buna bağlı olarakta sunucu oyuncu kapasitesininde arttırılmış olması daha fazla kitleyi üzerine çekecektir. Kodlama ve grafik en başından yapılacağı için oyundan atmalar, donmalar, grafik hataları vb. ortadan kalkacağı için muhteşem bir oyun deneyimi de sunmuş olacak. Sonra arkadaşın da dediği gibi yurt dışından da oyunu kiralama teklifleri gelecektir şirkete. Gelirler arttıkça yüzlerde gülecektir ve oyuna olan ilgi (güncelleme, oyuncu sayısındaki aktiflik, oyuncu artışı vb.) de hiç bir zaman kesilmeyecektir bana göre. :thinking_face:
akbuyu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen akbuyu »

Kesinlikle oyunu tekrardan günümüz oyun motorlarıyla oynayabilirsek eski halinden daha fazla kulanıcıya ulaşır. Oyunu oynamak birçok online oyuna göre daha ucuz eğer böyle birşey yaparlarsa plus fiyatları da artabilir. Hem sadece oyuncuların yararına olmaz, yapımcı firmada kazanır.
Kullanıcı avatarı
NouzaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NouzaR »

Skull yazdı: 23 Tem 2020 09:03
Göster
Oyunun bu haline göre 1000 aktif kişi sayısı bile muazzam bence. İKV'nin yeni nesil bir oyun motoruyla yeniden yapıldığını düşünsene bir. Harita açık dünya olup şimdiki halinden çok daha büyük bir harita tabi buna bağlı olarakta sunucu oyuncu kapasitesininde arttırılmış olması daha fazla kitleyi üzerine çekecektir. Kodlama ve grafik en başından yapılacağı için oyundan atmalar, donmalar, grafik hataları vb. ortadan kalkacağı için muhteşem bir oyun deneyimi de sunmuş olacak. Sonra arkadaşın da dediği gibi yurt dışından da oyunu kiralama teklifleri gelecektir şirkete. Gelirler arttıkça yüzlerde gülecektir ve oyuna olan ilgi (güncelleme, oyuncu sayısındaki aktiflik, oyuncu artışı vb.) de hiç bir zaman kesilmeyecektir bana göre. :thinking_face:
Ne güzel anlamışssın beni öpüyorum alnından :* :*
Resim
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

Kurt Mağarası'na girip, örümceklerden çöp toplayıp, Bab-ı Ali'ye satmaya gittiğim günler geldi gözümün önüne :relieved: . O zamanlar herkeste plus paket yok tabii şimdi ki gibi. HSBC'ye gidip para yatırırdık. Yaşım yetmediği için aileme yatırtırdım parayı sonra heyecanla aktifleşmesini beklerdim.

Eskiler güzeldi ama maalesef zaman değişti.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

HollyShit yazdı: 24 Tem 2020 12:20 Kurt Mağarası'na girip, örümceklerden çöp toplayıp, Bab-ı Ali'ye satmaya gittiğim günler geldi gözümün önüne :relieved: . O zamanlar herkeste plus paket yok tabii şimdi ki gibi. HSBC'ye gidip para yatırırdık. Yaşım yetmediği için aileme yatırtırdım parayı sonra heyecanla aktifleşmesini beklerdim.

Loxosceles örümcekleri item yuvasıydı o zamanlar.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

FiratCakiroglu yazdı: 24 Tem 2020 12:47
HollyShit yazdı: 24 Tem 2020 12:20 Kurt Mağarası'na girip, örümceklerden çöp toplayıp, Bab-ı Ali'ye satmaya gittiğim günler geldi gözümün önüne :relieved: . O zamanlar herkeste plus paket yok tabii şimdi ki gibi. HSBC'ye gidip para yatırırdık. Yaşım yetmediği için aileme yatırtırdım parayı sonra heyecanla aktifleşmesini beklerdim.

Eski güzel günler...
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Sonne yazdı: 24 Tem 2020 13:16
FiratCakiroglu yazdı: 24 Tem 2020 12:47

Eski güzel günler...
🚬
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön