Tesekkuru borc bilirim
- cCcHeDeFTuRaNcCc
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Tesekkuru borc bilirim
Dün sabah saatlerinde yaptigim ticaret sonucu bloklanan hesabim bugun aksam saatlerinde tekrar acildi hic bir mataryel kaybi yasamadim. Bu konuda beni magdur etmeyen yönetime tesekuuru borc bilirim.
Re: Tesekkuru borc bilirim
keşke her mağdurun mağduriyetini giderseler, sen iyi zamanlarına denk gelmişsin hayırlı olsuncCcHeDeFTuRaNcCc yazdı: ↑02 Tem 2020 18:41 Dün sabah saatlerinde yaptigim ticaret sonucu bloklanan hesabim bugun aksam saatlerinde tekrar acildi hic bir mataryel kaybi yasamadim. Bu konuda beni magdur etmeyen yönetime tesekuuru borc bilirim.
-
ManTheBoundaries
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Yarın banlanırsa şaşırma açıp tekrar ban atıyorlar şaka yapmıyorum
- cCcHeDeFTuRaNcCc
- Salgın Koruyucusu

Şu saatten sonra 59 lvl ve full setli olmayan bir allahin kuluna koni yapragi satmam.ManTheBoundaries yazdı: ↑02 Tem 2020 21:41 Yarın banlanırsa şaşırma açıp tekrar ban atıyorlar şaka yapmıyorum
Ful setliler zaten kopya yapıp üstünü dizmiyor mu yani? Bunun önüne geçemezsin. Oynuyorsan banlamayı göze alacaksın. Oyunun durumu bu ve kabul etmen kaçınılmaz.cCcHeDeFTuRaNcCc yazdı: ↑03 Tem 2020 00:15Şu saatten sonra 59 lvl ve full setli olmayan bir allahin kuluna koni yapragi satmam.ManTheBoundaries yazdı: ↑02 Tem 2020 21:41 Yarın banlanırsa şaşırma açıp tekrar ban atıyorlar şaka yapmıyorum
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- cCcHeDeFTuRaNcCc
- Salgın Koruyucusu

Bu söylem yanlis oluyor biraz her full oyuncuya kopya yapiyor demek pek gercekci degil.KraToSs yazdı: ↑03 Tem 2020 09:01Ful setliler zaten kopya yapıp üstünü dizmiyor mu yani? Bunun önüne geçemezsin. Oynuyorsan banlamayı göze alacaksın. Oyunun durumu bu ve kabul etmen kaçınılmaz.cCcHeDeFTuRaNcCc yazdı: ↑03 Tem 2020 00:15Şu saatten sonra 59 lvl ve full setli olmayan bir allahin kuluna koni yapragi satmam.ManTheBoundaries yazdı: ↑02 Tem 2020 21:41 Yarın banlanırsa şaşırma açıp tekrar ban atıyorlar şaka yapmıyorum
Yönetim yanlışlıkla yardım etmiş olmalı, normalde amaçları bizleri oyundan soğutarak Karaköy sokaklarında yalnız gezebilmek.