Tesekkuru borc bilirim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cCcHeDeFTuRaNcCc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Tesekkuru borc bilirim

Mesaj gönderen cCcHeDeFTuRaNcCc »

Dün sabah saatlerinde yaptigim ticaret sonucu bloklanan hesabim bugun aksam saatlerinde tekrar acildi hic bir mataryel kaybi yasamadim. Bu konuda beni magdur etmeyen yönetime tesekuuru borc bilirim.
Kullanıcı avatarı
fatih343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Tesekkuru borc bilirim

Mesaj gönderen fatih343 »

cCcHeDeFTuRaNcCc yazdı: 02 Tem 2020 18:41 Dün sabah saatlerinde yaptigim ticaret sonucu bloklanan hesabim bugun aksam saatlerinde tekrar acildi hic bir mataryel kaybi yasamadim. Bu konuda beni magdur etmeyen yönetime tesekuuru borc bilirim.
keşke her mağdurun mağduriyetini giderseler, sen iyi zamanlarına denk gelmişsin hayırlı olsun :)
Resim
ManTheBoundaries
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ManTheBoundaries »

Yarın banlanırsa şaşırma açıp tekrar ban atıyorlar şaka yapmıyorum
Kullanıcı avatarı
cCcHeDeFTuRaNcCc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ManTheBoundaries yazdı: 02 Tem 2020 21:41 Yarın banlanırsa şaşırma açıp tekrar ban atıyorlar şaka yapmıyorum
Şu saatten sonra 59 lvl ve full setli olmayan bir allahin kuluna koni yapragi satmam.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

cCcHeDeFTuRaNcCc yazdı: 03 Tem 2020 00:15
ManTheBoundaries yazdı: 02 Tem 2020 21:41 Yarın banlanırsa şaşırma açıp tekrar ban atıyorlar şaka yapmıyorum
Şu saatten sonra 59 lvl ve full setli olmayan bir allahin kuluna koni yapragi satmam.
Ful setliler zaten kopya yapıp üstünü dizmiyor mu yani? Bunun önüne geçemezsin. Oynuyorsan banlamayı göze alacaksın. Oyunun durumu bu ve kabul etmen kaçınılmaz.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
cCcHeDeFTuRaNcCc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

KraToSs yazdı: 03 Tem 2020 09:01
cCcHeDeFTuRaNcCc yazdı: 03 Tem 2020 00:15
Ful setliler zaten kopya yapıp üstünü dizmiyor mu yani? Bunun önüne geçemezsin. Oynuyorsan banlamayı göze alacaksın. Oyunun durumu bu ve kabul etmen kaçınılmaz.
Bu söylem yanlis oluyor biraz her full oyuncuya kopya yapiyor demek pek gercekci degil.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Yönetim yanlışlıkla yardım etmiş olmalı, normalde amaçları bizleri oyundan soğutarak Karaköy sokaklarında yalnız gezebilmek.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön