Yardım sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mehmetes123
İskele Babası
İskele Babası

Yardım sorunu

Mesaj gönderen mehmetes123 »

Her gün yeni birkaç arkadaş karaköy bölgesine giriyor bazı yardımsever arkadaşlarımız sayesinde.
Bu arkadaşlar karaköy bölgesine girdikleri andan itibaren bolgeye şu göreve yardım bu göreve yardım diye sürekli yazı yazıp yetmezmiş gibi özelden de abi yardım eder misin şu görev var bu görev var diye darlıyolar.
Olur da görevlerine yardım etmeme gibi bi gaflete düşerseniz sen insan mısınlar ,siz de bu yollardan geçtiniz halden anlayınlar ,azarlamalar başlıyor.
Biz o yollardan geçmedik birader ben karaköy çıktığında yeteri kadar tılsımım yeteri kadar itemim vardı. Yeri geldi aylarca madenden kalkmadik, yeri geldi holde aylarca xeno salgi peptit kastık. Yüzlerce kez cemberlitasa girdik (bini de geçmis olabilir saymadim ) .
Siz de gelip günes asanizla butun bu evreleri atlayip karakoye girdiniz ve bizim insanligimizi sorgulamaya basladiniz siz dua edin o yardimsever arkadaslara da onlar sayesinde karakoye girdiniz de bizle muhattap olabiliyosunuz.

Velhasıl-ı kelam karaköye girdiniz tamam bölgeden yardim yaziyosunuz ona da tamam . Özel fısılda bölümünü salın be kardeşim, teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
MAJESTE
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yardım sorunu

Mesaj gönderen MAJESTE »

Bir de şey var unutulmuş,
+ Abi bana göre itemin var mı ?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Resim
Kullanıcı avatarı
Cinno
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Cinno »

Bir mum, diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez. Mevlana
Kullanıcı avatarı
mehmetes123
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mehmetes123 »

Aslanlar gibi avını kendin avla! Yabancının işvesini/yaltaklanmasını da terk et, akrabanın yaltaklanmasını da! Başkasının arazisine ev yapma. Kendi işini gör, yabancının işini değil! (Hz.Mevlana)
humanzma
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen humanzma »

boş bir konu olmuş çabalamandan dolayı tebrik ederim
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

Bu forumda bu kadar saçma çok az konu gördüm.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

SikayetVar yazdı: 05 May 2020 18:33 Bu forumda bu kadar saçma çok az konu gördüm.
Benim gördüğüm en saçma olanı buydu sanırım.
Resim

Anka
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Damlaya damlaya göl olur.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
umutiraker
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen umutiraker »

Yanlış anlama birader, sana hiç bişey yakışmıyor. Ben beta oyuncusuyum, benim çektiğim madeni bırak başında sabahladığım madeni bilsen, girdiğim çt'den haberin olsa aklın hayalin kaçar ağzın açık kalır. Ama hergün gider, kimi zaman kurt keserim, kimi zaman meran şehrine iner yardım ederim, kimi zaman labirente inerim insanlara yardım ederim. Bu oyunu oynamaya herkesin senin kadar imkanı ve vakti olmayabilir. Becerisi ve sabrı herkesin senin ki kadar olmayabilir. Sosyal çevre edinme sıkıntısı yaşayabilir. Çok rahatsız oluyorsan yasaklarsın olur biter. Benim çarım full+ full tılsımıyla, 4 ürünüyle.Şu tavır aklımdan bi kere geçmedi şükürler olsun. Elimde varsa itemde veririm, para da veririm. Tek bişey talep ederim, bu söylediğimi duyan biri illa çıkmıştır yardım ettiğim, - Teşekküre gerek yok, oyunda iyi bir yere geldiğinde sende yardıma ihtiyacı olanlara yardım et kafi.- Bi kere insanlara yardım etmeyi sevmeyen insandan olmaz.. Oyuncu olmaz, iyi bi eş olmaz, anne baba olmaz, insan olmaz. Karakter ismim bende saklı kalsın. Sizin gibilerde benden uzak dursun.
Kullanıcı avatarı
delphy18
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Otisabi

Mesaj gönderen delphy18 »

umutiraker yazdı: 05 May 2020 19:47 Yanlış anlama birader, sana hiç bişey yakışmıyor. Ben beta oyuncusuyum, benim çektiğim madeni bırak başında sabahladığım madeni bilsen, girdiğim çt'den haberin olsa aklın hayalin kaçar ağzın açık kalır. Ama hergün gider, kimi zaman kurt keserim, kimi zaman meran şehrine iner yardım ederim, kimi zaman labirente inerim insanlara yardım ederim. Bu oyunu oynamaya herkesin senin kadar imkanı ve vakti olmayabilir. Becerisi ve sabrı herkesin senin ki kadar olmayabilir. Sosyal çevre edinme sıkıntısı yaşayabilir. Çok rahatsız oluyorsan yasaklarsın olur biter. Benim çarım full+ full tılsımıyla, 4 ürünüyle.Şu tavır aklımdan bi kere geçmedi şükürler olsun. Elimde varsa itemde veririm, para da veririm. Tek bişey talep ederim, bu söylediğimi duyan biri illa çıkmıştır yardım ettiğim, - Teşekküre gerek yok, oyunda iyi bir yere geldiğinde sende yardıma ihtiyacı olanlara yardım et kafi.- Bi kere insanlara yardım etmeyi sevmeyen insandan olmaz.. Oyuncu olmaz, iyi bi eş olmaz, anne baba olmaz, insan olmaz. Karakter ismim bende saklı kalsın. Sizin gibilerde benden uzak dursun.
sizin gibi insanlar hatrına oynanıyor bu oyun. helal olsun
Delphy[55] - Büyücü (Eminönü)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön