Her gün yeni birkaç arkadaş karaköy bölgesine giriyor bazı yardımsever arkadaşlarımız sayesinde.
Bu arkadaşlar karaköy bölgesine girdikleri andan itibaren bolgeye şu göreve yardım bu göreve yardım diye sürekli yazı yazıp yetmezmiş gibi özelden de abi yardım eder misin şu görev var bu görev var diye darlıyolar.
Olur da görevlerine yardım etmeme gibi bi gaflete düşerseniz sen insan mısınlar ,siz de bu yollardan geçtiniz halden anlayınlar ,azarlamalar başlıyor.
Biz o yollardan geçmedik birader ben karaköy çıktığında yeteri kadar tılsımım yeteri kadar itemim vardı. Yeri geldi aylarca madenden kalkmadik, yeri geldi holde aylarca xeno salgi peptit kastık. Yüzlerce kez cemberlitasa girdik (bini de geçmis olabilir saymadim ) .
Siz de gelip günes asanizla butun bu evreleri atlayip karakoye girdiniz ve bizim insanligimizi sorgulamaya basladiniz siz dua edin o yardimsever arkadaslara da onlar sayesinde karakoye girdiniz de bizle muhattap olabiliyosunuz.
Velhasıl-ı kelam karaköye girdiniz tamam bölgeden yardim yaziyosunuz ona da tamam . Özel fısılda bölümünü salın be kardeşim, teşekkürler.
Yardım sorunu
- mehmetes123
- İskele Babası

- MAJESTE
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yardım sorunu
Bir de şey var unutulmuş,
+ Abi bana göre itemin var mı ?
+ Abi bana göre itemin var mı ?
--------------------------------------------------------------------------------------------

Bir mum, diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez. Mevlana
- mehmetes123
- İskele Babası

Aslanlar gibi avını kendin avla! Yabancının işvesini/yaltaklanmasını da terk et, akrabanın yaltaklanmasını da! Başkasının arazisine ev yapma. Kendi işini gör, yabancının işini değil! (Hz.Mevlana)
boş bir konu olmuş çabalamandan dolayı tebrik ederim
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Bu forumda bu kadar saçma çok az konu gördüm.
Benim gördüğüm en saçma olanı buydu sanırım.
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Damlaya damlaya göl olur.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
-
umutiraker
- İri Fare Avcısı

- Klan: Lodos
Yanlış anlama birader, sana hiç bişey yakışmıyor. Ben beta oyuncusuyum, benim çektiğim madeni bırak başında sabahladığım madeni bilsen, girdiğim çt'den haberin olsa aklın hayalin kaçar ağzın açık kalır. Ama hergün gider, kimi zaman kurt keserim, kimi zaman meran şehrine iner yardım ederim, kimi zaman labirente inerim insanlara yardım ederim. Bu oyunu oynamaya herkesin senin kadar imkanı ve vakti olmayabilir. Becerisi ve sabrı herkesin senin ki kadar olmayabilir. Sosyal çevre edinme sıkıntısı yaşayabilir. Çok rahatsız oluyorsan yasaklarsın olur biter. Benim çarım full+ full tılsımıyla, 4 ürünüyle.Şu tavır aklımdan bi kere geçmedi şükürler olsun. Elimde varsa itemde veririm, para da veririm. Tek bişey talep ederim, bu söylediğimi duyan biri illa çıkmıştır yardım ettiğim, - Teşekküre gerek yok, oyunda iyi bir yere geldiğinde sende yardıma ihtiyacı olanlara yardım et kafi.- Bi kere insanlara yardım etmeyi sevmeyen insandan olmaz.. Oyuncu olmaz, iyi bi eş olmaz, anne baba olmaz, insan olmaz. Karakter ismim bende saklı kalsın. Sizin gibilerde benden uzak dursun.
sizin gibi insanlar hatrına oynanıyor bu oyun. helal olsunumutiraker yazdı: ↑05 May 2020 19:47 Yanlış anlama birader, sana hiç bişey yakışmıyor. Ben beta oyuncusuyum, benim çektiğim madeni bırak başında sabahladığım madeni bilsen, girdiğim çt'den haberin olsa aklın hayalin kaçar ağzın açık kalır. Ama hergün gider, kimi zaman kurt keserim, kimi zaman meran şehrine iner yardım ederim, kimi zaman labirente inerim insanlara yardım ederim. Bu oyunu oynamaya herkesin senin kadar imkanı ve vakti olmayabilir. Becerisi ve sabrı herkesin senin ki kadar olmayabilir. Sosyal çevre edinme sıkıntısı yaşayabilir. Çok rahatsız oluyorsan yasaklarsın olur biter. Benim çarım full+ full tılsımıyla, 4 ürünüyle.Şu tavır aklımdan bi kere geçmedi şükürler olsun. Elimde varsa itemde veririm, para da veririm. Tek bişey talep ederim, bu söylediğimi duyan biri illa çıkmıştır yardım ettiğim, - Teşekküre gerek yok, oyunda iyi bir yere geldiğinde sende yardıma ihtiyacı olanlara yardım et kafi.- Bi kere insanlara yardım etmeyi sevmeyen insandan olmaz.. Oyuncu olmaz, iyi bi eş olmaz, anne baba olmaz, insan olmaz. Karakter ismim bende saklı kalsın. Sizin gibilerde benden uzak dursun.
Delphy[55] - Büyücü (Eminönü)