Titreşen Silgi Tozları
Titreşen Silgi Tozları
Herkese iyi forumlar bu başlık biraz kişisel bir sitem olacak o yüzden kusura bakmayın. Daha önce bir başlık açtım silindi bi gönderiyi yanıtladım o da silinmiş. Oyuna plus olmadığı için giremiyorum burda vakit geçirip mesaj atmamı engelleyen sebebi öğrenebilir miyim ?
Re: Titreşen Silgi Tozları
Herkes aynı konudan yakınıyor kimse sebebini bilmiyor şimdilik böyle 
- Producer
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bana verilen cevap şu şekilde:
viewtopic.php?f=100&t=160091
Bu kural, yöneticiler ne derse kural odur demek. Yersen...

7.madde neymiş bari sanki anayasa kuraları oyun oynuyoz burda artık onuda oynyamıyoz millet gelin orda bari oyuna girip oynıya biliyon kimse çarından 4 5 t lik 2 haftada birktirdin bonoyu silmiyo yada biyerini yırtsan artık alamıycan ensari altuncu takı setinde yanında götürmüyo bence artık oyun wofteam a benzemeye başladı hani internet cafelerde abi 50 t yatır 100 t yatır diyen bebeler gibi durmadan ordan burdan dilenip mi oyuna girmemiz lazım ben öğrenci adamım yakın bi tarihtede abi dedim birine tek çarım olan ful oğuz çarımı çaldırmış bi insanım herşeye eyw diyip sıfırsan bi büyücü açam dedim 59 yaptım ama bakın ki çara 1 kere pulus almadan çar makine olmuyo yada lonca almadan merana ışınanıp görev yapamıyon yada daha büyü oyuna giremiyon ben artık bu oyunun bir geleceği oldunu düşünmüyorum neden bu kadar önem veriyosun dersenizde mmorg böle oyun yok varsa söleyin hemen üyelik açayım azimle ......... duvarı delermiş derler ben bunu bu oyunda başardım ama gelin görünProducer yazdı: ↑05 May 2020 03:52 Bana verilen cevap şu şekilde:
Hesabını çaldırmana gerçekten üzüldüm ve son derece haklı bir sitem geçmiş olsunhata007 yazdı: ↑05 May 2020 15:237.madde neymiş bari sanki anayasa kuraları oyun oynuyoz burda artık onuda oynyamıyoz millet cs 1.6 gelin orda bari oyuna girip oynıya biliyon kimse çarından 4 5 t lik 2 haftada birktirdin bonoyu silmiyo yada biyerini yırtsan artık alamıycan ensari altuncu takı setinde yanında götürmüyo bence artık oyun wofteam a benzemeye başladı hani internet cafelerde abi 50 t yatır 100 t yatır diyen bebeler gibi durmadan ordan burdan dilenip mi oyuna girmemiz lazım ben öğrenci adamım yakın bi tarihtede abi dedim birine tek çarım olan ful oğuz çarımı çaldırmış bi insanım herşeye eyw diyip sıfırsan bi büyücü açam dedim 59 yaptım ama bakın ki çara 1 kere pulus almadan çar makine olmuyo yada lonca almadan merana ışınanıp görev yapamıyon yada daha büyü oyuna giremiyon ben artık bu oyunun bir geleceği oldunu düşünmüyorum neden bu kadar önem veriyosun dersenizde mmorg böle oyun yok varsa söleyin hemen üyelik açayım azimle ......... duvarı delermiş derler ben bunu bu oyunda başardım ama gelin görünProducer yazdı: ↑05 May 2020 03:52 Bana verilen cevap şu şekilde:
Bu kural, yöneticiler ne derse kural odur demek. Yersen...![]()
teşekürlernihalbey yazdı: ↑05 May 2020 16:54Hesabını çaldırmana gerçekten üzüldüm ve son derece haklı bir sitem geçmiş olsunhata007 yazdı: ↑05 May 2020 15:237.madde neymiş bari sanki anayasa kuraları oyun oynuyoz burda artık onuda oynyamıyoz millet cs 1.6 gelin orda bari oyuna girip oynıya biliyon kimse çarından 4 5 t lik 2 haftada birktirdin bonoyu silmiyo yada biyerini yırtsan artık alamıycan ensari altuncu takı setinde yanında götürmüyo bence artık oyun wofteam a benzemeye başladı hani internet cafelerde abi 50 t yatır 100 t yatır diyen bebeler gibi durmadan ordan burdan dilenip mi oyuna girmemiz lazım ben öğrenci adamım yakın bi tarihtede abi dedim birine tek çarım olan ful oğuz çarımı çaldırmış bi insanım herşeye eyw diyip sıfırsan bi büyücü açam dedim 59 yaptım ama bakın ki çara 1 kere pulus almadan çar makine olmuyo yada lonca almadan merana ışınanıp görev yapamıyon yada daha büyü oyuna giremiyon ben artık bu oyunun bir geleceği oldunu düşünmüyorum neden bu kadar önem veriyosun dersenizde mmorg böle oyun yok varsa söleyin hemen üyelik açayım azimle ......... duvarı delermiş derler ben bunu bu oyunda başardım ama gelin görünProducer yazdı: ↑05 May 2020 03:52 Bana verilen cevap şu şekilde:
Bu kural, yöneticiler ne derse kural odur demek. Yersen...![]()
- Batuhansrclk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: B Loo D
nihalbey yazdı: ↑05 May 2020 00:15 Herkese iyi forumlar bu başlık biraz kişisel bir sitem olacak o yüzden kusura bakmayın. Daha önce bir başlık açtım silindi bi gönderiyi yanıtladım o da silinmiş. Oyuna plus olmadığı için giremiyorum burda vakit geçirip mesaj atmamı engelleyen sebebi öğrenebilir miyim ?
Bu yeni bir olay değil, İKV piyasaya sunulduğu günden bu yana böyle sunucu kalabalık mı plusun yok mu bekleyeceksin... Sitem, sitem ve tabiki sitem yöneticilere artik hak verir oldum forumda nereye bakarsan bak sitem birazda onlara hak verelim bu kadar vefakarca çalış ama hiç taktir yok hep sitem. Birazda onlarimi düşünsek.
Biz oyuncular olarak gerekli teşekkürü her zaman yaptık ve oyunun sahip çıkmayı,destek olmayı her zaman gösterdik. Oyuncuların artık yapabileceği hiçbir şey yok. Ne yapalım tt binasını basalımBatuhansrclk yazdı: ↑05 May 2020 17:29nihalbey yazdı: ↑05 May 2020 00:15 Herkese iyi forumlar bu başlık biraz kişisel bir sitem olacak o yüzden kusura bakmayın. Daha önce bir başlık açtım silindi bi gönderiyi yanıtladım o da silinmiş. Oyuna plus olmadığı için giremiyorum burda vakit geçirip mesaj atmamı engelleyen sebebi öğrenebilir miyim ?
Bu yeni bir olay değil, İKV piyasaya sunulduğu günden bu yana böyle sunucu kalabalık mı plusun yok mu bekleyeceksin... Sitem, sitem ve tabiki sitem yöneticilere artik hak verir oldum forumda nereye bakarsan bak sitem birazda onlara hak verelim bu kadar vefakarca çalış ama hiç taktir yok hep sitem. Birazda onlarimi düşünsek.