Titreşen Silgi Tozları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
nihalbey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Titreşen Silgi Tozları

Mesaj gönderen nihalbey »

Herkese iyi forumlar bu başlık biraz kişisel bir sitem olacak o yüzden kusura bakmayın. Daha önce bir başlık açtım silindi bi gönderiyi yanıtladım o da silinmiş. Oyuna plus olmadığı için giremiyorum burda vakit geçirip mesaj atmamı engelleyen sebebi öğrenebilir miyim ?
Kullanıcı avatarı
Zuvay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Titreşen Silgi Tozları

Mesaj gönderen Zuvay »

Herkes aynı konudan yakınıyor kimse sebebini bilmiyor şimdilik böyle :D
Kullanıcı avatarı
Producer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Producer »

Bana verilen cevap şu şekilde:

viewtopic.php?f=100&t=160091

Bu kural, yöneticiler ne derse kural odur demek. Yersen...
Resim
Kullanıcı avatarı
hata007
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hata007 »

Producer yazdı: 05 May 2020 03:52 Bana verilen cevap şu şekilde:

7.madde neymiş bari sanki anayasa kuraları oyun oynuyoz burda artık onuda oynyamıyoz millet gelin orda bari oyuna girip oynıya biliyon kimse çarından 4 5 t lik 2 haftada birktirdin bonoyu silmiyo yada biyerini yırtsan artık alamıycan ensari altuncu takı setinde yanında götürmüyo bence artık oyun wofteam a benzemeye başladı hani internet cafelerde abi 50 t yatır 100 t yatır diyen bebeler gibi durmadan ordan burdan dilenip mi oyuna girmemiz lazım ben öğrenci adamım yakın bi tarihtede abi dedim birine tek çarım olan ful oğuz çarımı çaldırmış bi insanım herşeye eyw diyip sıfırsan bi büyücü açam dedim 59 yaptım ama bakın ki çara 1 kere pulus almadan çar makine olmuyo yada lonca almadan merana ışınanıp görev yapamıyon yada daha büyü oyuna giremiyon ben artık bu oyunun bir geleceği oldunu düşünmüyorum neden bu kadar önem veriyosun dersenizde mmorg böle oyun yok varsa söleyin hemen üyelik açayım azimle ......... duvarı delermiş derler ben bunu bu oyunda başardım ama gelin görün :)
nihalbey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen nihalbey »

hata007 yazdı: 05 May 2020 15:23

7.madde neymiş bari sanki anayasa kuraları oyun oynuyoz burda artık onuda oynyamıyoz millet cs 1.6 gelin orda bari oyuna girip oynıya biliyon kimse çarından 4 5 t lik 2 haftada birktirdin bonoyu silmiyo yada biyerini yırtsan artık alamıycan ensari altuncu takı setinde yanında götürmüyo bence artık oyun wofteam a benzemeye başladı hani internet cafelerde abi 50 t yatır 100 t yatır diyen bebeler gibi durmadan ordan burdan dilenip mi oyuna girmemiz lazım ben öğrenci adamım yakın bi tarihtede abi dedim birine tek çarım olan ful oğuz çarımı çaldırmış bi insanım herşeye eyw diyip sıfırsan bi büyücü açam dedim 59 yaptım ama bakın ki çara 1 kere pulus almadan çar makine olmuyo yada lonca almadan merana ışınanıp görev yapamıyon yada daha büyü oyuna giremiyon ben artık bu oyunun bir geleceği oldunu düşünmüyorum neden bu kadar önem veriyosun dersenizde mmorg böle oyun yok varsa söleyin hemen üyelik açayım azimle ......... duvarı delermiş derler ben bunu bu oyunda başardım ama gelin görün :)
Hesabını çaldırmana gerçekten üzüldüm ve son derece haklı bir sitem geçmiş olsun
Kullanıcı avatarı
hata007
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hata007 »

nihalbey yazdı: 05 May 2020 16:54
hata007 yazdı: 05 May 2020 15:23

7.madde neymiş bari sanki anayasa kuraları oyun oynuyoz burda artık onuda oynyamıyoz millet cs 1.6 gelin orda bari oyuna girip oynıya biliyon kimse çarından 4 5 t lik 2 haftada birktirdin bonoyu silmiyo yada biyerini yırtsan artık alamıycan ensari altuncu takı setinde yanında götürmüyo bence artık oyun wofteam a benzemeye başladı hani internet cafelerde abi 50 t yatır 100 t yatır diyen bebeler gibi durmadan ordan burdan dilenip mi oyuna girmemiz lazım ben öğrenci adamım yakın bi tarihtede abi dedim birine tek çarım olan ful oğuz çarımı çaldırmış bi insanım herşeye eyw diyip sıfırsan bi büyücü açam dedim 59 yaptım ama bakın ki çara 1 kere pulus almadan çar makine olmuyo yada lonca almadan merana ışınanıp görev yapamıyon yada daha büyü oyuna giremiyon ben artık bu oyunun bir geleceği oldunu düşünmüyorum neden bu kadar önem veriyosun dersenizde mmorg böle oyun yok varsa söleyin hemen üyelik açayım azimle ......... duvarı delermiş derler ben bunu bu oyunda başardım ama gelin görün :)
Hesabını çaldırmana gerçekten üzüldüm ve son derece haklı bir sitem geçmiş olsun
teşekürler
Kullanıcı avatarı
Batuhansrclk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: B Loo D

Mesaj gönderen Batuhansrclk »

nihalbey yazdı: 05 May 2020 00:15 Herkese iyi forumlar bu başlık biraz kişisel bir sitem olacak o yüzden kusura bakmayın. Daha önce bir başlık açtım silindi bi gönderiyi yanıtladım o da silinmiş. Oyuna plus olmadığı için giremiyorum burda vakit geçirip mesaj atmamı engelleyen sebebi öğrenebilir miyim ?

Bu yeni bir olay değil, İKV piyasaya sunulduğu günden bu yana böyle sunucu kalabalık mı plusun yok mu bekleyeceksin... Sitem, sitem ve tabiki sitem yöneticilere artik hak verir oldum forumda nereye bakarsan bak sitem birazda onlara hak verelim bu kadar vefakarca çalış ama hiç taktir yok hep sitem. Birazda onlarimi düşünsek.
Resim
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Batuhansrclk yazdı: 05 May 2020 17:29
nihalbey yazdı: 05 May 2020 00:15 Herkese iyi forumlar bu başlık biraz kişisel bir sitem olacak o yüzden kusura bakmayın. Daha önce bir başlık açtım silindi bi gönderiyi yanıtladım o da silinmiş. Oyuna plus olmadığı için giremiyorum burda vakit geçirip mesaj atmamı engelleyen sebebi öğrenebilir miyim ?

Bu yeni bir olay değil, İKV piyasaya sunulduğu günden bu yana böyle sunucu kalabalık mı plusun yok mu bekleyeceksin... Sitem, sitem ve tabiki sitem yöneticilere artik hak verir oldum forumda nereye bakarsan bak sitem birazda onlara hak verelim bu kadar vefakarca çalış ama hiç taktir yok hep sitem. Birazda onlarimi düşünsek.
Biz oyuncular olarak gerekli teşekkürü her zaman yaptık ve oyunun sahip çıkmayı,destek olmayı her zaman gösterdik. Oyuncuların artık yapabileceği hiçbir şey yok. Ne yapalım tt binasını basalım :D? Şikayetvar yazıyor millet yok,iplenmiyoruz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön