Öncelikle herkeze merhaba
Bilindiği üzere YGS'den dolayı oyuna uzunca bi süre veda etmiştim. Sınavdan sonra oyuna tekrar başlamaya karar verdim.Oyuna girdiğimde Loncam dağılmış kimse kalmamış Başkentxcost(erkan abi üzerimde çok emeği var) Rowx loncasına geçmiş neyse oraları önemli değil ve kendime yeni arkadaşlıklar yeni dosluklar kurabileceğim bir lonca aramaya başlamıştım... Titx loncası takıldı gözüme ve kurucusu olan Titxdelikurt'a forumda bundan 1.5 ay önce msj attım lonca için biraz sohbette ettik ve oyuna başladığımda loncamın toplanmya başladığını bunun yanında Çağrı(Yeniçerixdeave), Alp(Yeniçerixblack) ile denk geldim eski dostlar

) Çağrı ile oturup konuştuk lonca işine geldiğinde konu Çağrı gayet net ve sıcak bi şekilde loncaya davet etti bende geri çeremedim iiki çevirmemişim bu bir fırsattı benim için

) her neyse Titx ve Başkentx loncaları ile yavaş yavaş arayı soğutmaya başladığımda gördümki adımda asılsız şeyler yazılıp çizilmeye başlandı. En son Titxreis denen kişi daha dün loncamıza başvurdu gibisinden bişiler söyledi asılsız olduğu kadar ayıp edildiğini düşünüyorum

işin aslına gelecek olursak oyuna başladığımda Yeniçerix loncası hariç hiçbir loncaya başvurmadım başvurmam Loncam belli
Yeniçerixdorubey

asılsız iftiralara sözlere kapım kapalı Çekemeyen anten taksın

Televizyonu hediye
Başkentxdorubey
Yeniçerixdorubey
Böcek Olmayı Kabul Edenler...Ezildiklerinde Konuşmaya Hakları Yoktur...