Başkentxdorubey////Yeniçerixdorubey

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
rmzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Başkentxdorubey////Yeniçerixdorubey

Mesaj gönderen rmzn »

Öncelikle herkeze merhaba :)

Bilindiği üzere YGS'den dolayı oyuna uzunca bi süre veda etmiştim. Sınavdan sonra oyuna tekrar başlamaya karar verdim.Oyuna girdiğimde Loncam dağılmış kimse kalmamış Başkentxcost(erkan abi üzerimde çok emeği var) Rowx loncasına geçmiş neyse oraları önemli değil ve kendime yeni arkadaşlıklar yeni dosluklar kurabileceğim bir lonca aramaya başlamıştım... Titx loncası takıldı gözüme ve kurucusu olan Titxdelikurt'a forumda bundan 1.5 ay önce msj attım lonca için biraz sohbette ettik ve oyuna başladığımda loncamın toplanmya başladığını bunun yanında Çağrı(Yeniçerixdeave), Alp(Yeniçerixblack) ile denk geldim eski dostlar :)) Çağrı ile oturup konuştuk lonca işine geldiğinde konu Çağrı gayet net ve sıcak bi şekilde loncaya davet etti bende geri çeremedim iiki çevirmemişim bu bir fırsattı benim için :)) her neyse Titx ve Başkentx loncaları ile yavaş yavaş arayı soğutmaya başladığımda gördümki adımda asılsız şeyler yazılıp çizilmeye başlandı. En son Titxreis denen kişi daha dün loncamıza başvurdu gibisinden bişiler söyledi asılsız olduğu kadar ayıp edildiğini düşünüyorum ;) işin aslına gelecek olursak oyuna başladığımda Yeniçerix loncası hariç hiçbir loncaya başvurmadım başvurmam Loncam belli

Yeniçerixdorubey ;) asılsız iftiralara sözlere kapım kapalı Çekemeyen anten taksın ;) Televizyonu hediye :D

Başkentxdorubey
Yeniçerixdorubey
Böcek Olmayı Kabul Edenler...Ezildiklerinde Konuşmaya Hakları Yoktur...
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Başkentxdorubey////Yeniçerixdorubey

Mesaj gönderen ikvm »

atsalar ne olur atmasalar ne olur çevrendeki dostların o iftiralara rağmen seni terk etmemişse işte gerçekden onlar snn dostundur yok arkandan konuşuyorlarsa onlar snn hiç dostun olmamış umarım seninde loncaya büyük katkıların olur
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Bu yazıyı yazan Ramazan kardeşim değildir...

Çünkü dün bu konu ile ilgili özelinden konuşmuştuk ve oyundaki karakterini Tolga' nın kasacağını söylemişti, Alp denen embesilin Titxreis e muracaatları sorması üzerine de Loncamıza yapılan başvuruların bir kaçını yazmış ve ardından da Başkentxdorubey ile oyunda görüşülmüş ve durum anlatılmıştır.

Dorubey yani ramazan kardeşimde bu konuda zaten inkarda bulunmamış ve öncelikli olarak bizim davetimiz olmaksızın TİT loncasına müracaat ettiğini beyan etmiştir.

Ayrıca Yeniçeri Loncasında Alp embesili ve Dadawa kendini beğenmişi haricinde sevmediğim kimse yoktur, hepsi birbirinden değerli ( Bir çoğu ayrıldı loncadan ) kardeşlerimdir.

Dorubey yani Ramazan kardeşime oyunda başarılar dilerim.

Not : Lütfen bir dahaki sefere ramazanın ağzından yazmadan önce kendisi ile irtibat kurun.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Drowxcorellon »

delikurt ben snn şahsına has bir şey söyledimmi ?? bana kızgınlığın nedir farkettiysen çoğu konuşmamda arada bir mesafe bırakarak konuşdum hiç bir hakaret edici bir davranışda bulunmadım sen nasıl oluyorda bnm şahsıma özel hakaretlerde bulunabiliyorsun

not: ikvm hesabım kapatıldı açılana kadar bu hesabdayım [Yeniçerixdadawa]
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Drowxcorellon yazdı:delikurt ben snn şahsına has bir şey söyledimmi ?? bana kızgınlığın nedir farkettiysen çoğu konuşmamda arada bir mesafe bırakarak konuşdum hiç bir hakaret edici bir davranışda bulunmadım sen nasıl oluyorda bnm şahsıma özel hakaretlerde bulunabiliyorsun

Geçen akşam 1 hafta bilemedin 10 gün oldu, bir kaç kişi ile bölgeden tartışırken onlara destek oldun çok iyi hatırlıyorum, oysa senle tek bir sorunumuz dahi olmamıştı, konunun aslını neslini bilmeden olaya dahil olup hakaretlerde bulundun, ama sanırım herkes gibi sende çıkar uğruna insanları rahatça karalayan tiplerdensin.
Resim
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Titxdelikurt yazdı:Bu yazıyı yazan Ramazan kardeşim değildir...

Çünkü dün bu konu ile ilgili özelinden konuşmuştuk ve oyundaki karakterini Tolga' nın kasacağını söylemişti, Alp denen embesilin Titxreis e muracaatları sorması üzerine de Loncamıza yapılan başvuruların bir kaçını yazmış ve ardından da Başkentxdorubey ile oyunda görüşülmüş ve durum anlatılmıştır.

Dorubey yani ramazan kardeşimde bu konuda zaten inkarda bulunmamış ve öncelikli olarak bizim davetimiz olmaksızın TİT loncasına müracaat ettiğini beyan etmiştir.

Ayrıca Yeniçeri Loncasında Alp embesili ve Dadawa kendini beğenmişi haricinde sevmediğim kimse yoktur, hepsi birbirinden değerli ( Bir çoğu ayrıldı loncadan ) kardeşlerimdir.

Not : Lütfen bir dahaki sefere ramazanın ağzından yazmadan önce kendisi ile irtibat kurun.

Deli o yazıyı kimin yazdığını oyunda gördüğünde kendisine sorarsın. Bu konuyla alakalı ramazana sözüm var bişey demiyorum. Sende iyisimi kaşınma kapa çeneni.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

BLackGezz0 yazdı:
Titxdelikurt yazdı:Bu yazıyı yazan Ramazan kardeşim değildir...

Deli o yazıyı kimin yazdığını oyunda gördüğünde kendisine sorarsın. Bu konuyla alakalı ramazana sözüm var bişey demiyorum. Sende iyisimi kaşınma kapa çeneni.
Yürü lan embesil... :D
Resim
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

Drowxcorellon yazdı:delikurt ben snn şahsına has bir şey söyledimmi ?? bana kızgınlığın nedir farkettiysen çoğu konuşmamda arada bir mesafe bırakarak konuşdum hiç bir hakaret edici bir davranışda bulunmadım sen nasıl oluyorda bnm şahsıma özel hakaretlerde bulunabiliyorsun

Sananelan mıydı neydi haklı çıktı Drow loncan hayırlı olsun Davudum :D
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Drowxcorellon »

saol haklı çıkdı evet ama birilerine süpriz yapıyım dedim olduda zaten :D amacıma ulaşdım neyse

delikurt ben ne yapmışım ?? kime arka çıkmışım ve ayrıca bana çıkarcı deme hiç sevmediğim bir laf bir şey uğruna kendimi hiç bir şekilde satmam feda etmem ben
Drowxdadawa

“Genel Sohbet” sayfasına dön