Arkadaşlar bir konu hakkında soru soracağım
Kendi hesabımda lokman sarraf veya maden arttırıcı yok fakat loncada var evde kal paketini aldım bana 3 torba atmıyor hiç sürekli 2 torba atması gerekir aslında ama öyle degil ara sıra 2 tane atıyor bazen tek torba birleşmesi gerekmez mi loncadan gelen ile evde kal paketimden gelen cevap verecek arkadaşlara teşekkürler
Evde kal paket
Re: Evde kal paket
Tam bilemiyorum ama sistemin çalışmasında bir aksama, hata olmayacağının garantisini verebilirim.
Re: Evde kal paket
Üstelik bu avantajlar Dükkan'dan aldığınız Plus Paket, Klan Artırıcı, Şans Artırıcı ve Tecrübe Puanı artırıcılardan gelen bonuslara da eklenecek! diyor..Berat081 yazdı: ↑23 Mar 2020 11:12 Arkadaşlar bir konu hakkında soru soracağım
Kendi hesabımda lokman sarraf veya maden arttırıcı yok fakat loncada var evde kal paketini aldım bana 3 torba atmıyor hiç sürekli 2 torba atması gerekir aslında ama öyle degil ara sıra 2 tane atıyor bazen tek torba birleşmesi gerekmez mi loncadan gelen ile evde kal paketimden gelen cevap verecek arkadaşlara teşekkürler
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN