Evde kal paket

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Berat081
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Evde kal paket

Mesaj gönderen Berat081 »

Arkadaşlar bir konu hakkında soru soracağım
Kendi hesabımda lokman sarraf veya maden arttırıcı yok fakat loncada var evde kal paketini aldım bana 3 torba atmıyor hiç sürekli 2 torba atması gerekir aslında ama öyle degil ara sıra 2 tane atıyor bazen tek torba birleşmesi gerekmez mi loncadan gelen ile evde kal paketimden gelen cevap verecek arkadaşlara teşekkürler
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Evde kal paket

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Tam bilemiyorum ama sistemin çalışmasında bir aksama, hata olmayacağının garantisini verebilirim.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Evde kal paket

Mesaj gönderen Esadullah »

Berat081 yazdı: 23 Mar 2020 11:12 Arkadaşlar bir konu hakkında soru soracağım
Kendi hesabımda lokman sarraf veya maden arttırıcı yok fakat loncada var evde kal paketini aldım bana 3 torba atmıyor hiç sürekli 2 torba atması gerekir aslında ama öyle degil ara sıra 2 tane atıyor bazen tek torba birleşmesi gerekmez mi loncadan gelen ile evde kal paketimden gelen cevap verecek arkadaşlara teşekkürler
Üstelik bu avantajlar Dükkan'dan aldığınız Plus Paket, Klan Artırıcı, Şans Artırıcı ve Tecrübe Puanı artırıcılardan gelen bonuslara da eklenecek! diyor..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön