39 lwl

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

39 lwl

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

39 sınırı için kampaya başlatalım mı ? bunun için binlerce desteğe yazildi gelişme yok
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: 39 lwl

sonsuzadek45 yazdı: 17 Mar 2020 16:51 39 sınırı için kampaya başlatalım mı ? bunun için binlerce desteğe yazildi gelişme yok
binlerce oyuncu geri gelir köşeyi dönersiniz
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Gülüyorum sadece gülüyorum. :relaxed:
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sonne yazdı: 17 Mar 2020 17:15 Gülüyorum sadece gülüyorum. :relaxed:
neden ==?
Kullanıcı avatarı
Cheteenx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cheteenx »

uğraşılacağını düşünmüyorum :relieved:
Eski nefer Resim
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Sonne »

sonsuzadek45 yazdı: 17 Mar 2020 17:20
Sonne yazdı: 17 Mar 2020 17:15 Gülüyorum sadece gülüyorum. :relaxed:
neden ==?
Daha önce onlarca kez bu tarz konular açıldı. Hiçbiri sonuca ulaşamadı. Söyle bana buna gülünmez mi ? Zaten bu saatten sonra açılması saçma olur. Karaköy eklentisine hakaret etmekten farkı yok bence, bir yandan hak veriyorum. Kopya nedeniyle boşu boşuna ban yiyen insanlar, geri sarmalar, bazı sunucuların cumartesi akşamları kapatılması vs vs. Tüm bu 39/49 level sunucu getirme fikri yerine mevcut oyunumuzu daha oynanabilir bir hale getirmeleri daha mantıklı olur. Oyuncuları arafta kalmamasını sağlayacak bir reform gerekiyor oyuna. Benim düşüncem bu doğrultudadır. İyi Forumlar dilerim.
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Böyle bir şey yıllardır planda yoktu ayriyeten stüdyo kapandı bende isterdim böyle bir şey olmasını ama artık çok zor anca içimizden biri ikv tadında bir şey yaparsa bu olabilir veya telifini ıvırını zıvırını alıp yayınlayabilir

Bu arada satın alınabilir mi? Tahmini fiyatı ne kadar olabilir sizce? Mesela 39 haklarını satın almak istiyorum?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

KraToSs yazdı: 17 Mar 2020 18:02 Böyle bir şey yıllardır planda yoktu ayriyeten stüdyo kapandı bende isterdim böyle bir şey olmasını ama artık çok zor anca içimizden biri ikv tadında bir şey yaparsa bu olabilir veya telifini ıvırını zıvırını alıp yayınlayabilir

Bu arada satın alınabilir mi? Tahmini fiyatı ne kadar olabilir sizce? Mesela 39 haklarını satın almak istiyorum?
oyunu satsalar param olsa ben alırım hepsini 39 lwl gettirim reklam vs yaparım bu oyuna verdiğim satin alsam 500 bine emin ol bundan bin kati kazanırdim
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

sonsuzadek45 yazdı: 17 Mar 2020 18:05
KraToSs yazdı: 17 Mar 2020 18:02 Böyle bir şey yıllardır planda yoktu ayriyeten stüdyo kapandı bende isterdim böyle bir şey olmasını ama artık çok zor anca içimizden biri ikv tadında bir şey yaparsa bu olabilir veya telifini ıvırını zıvırını alıp yayınlayabilir

oyunu satsalar param olsa ben alırım hepsini 39 lwl gettirim reklam vs yaparım bu oyuna verdiğim satin alsam 500 bine emin ol bundan bin kati kazanırdim
Ya siz cidden bir tarikat falan mısınız? Yaklaşık her 3 5 günde böyle konu açılıyor. Ayrıca gerçekçi oyunu almaya paran yetmez.
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Sonne »

CHAPPIE yazdı: 17 Mar 2020 18:11
sonsuzadek45 yazdı: 17 Mar 2020 18:05

Ya siz cidden bir tarikat falan mısınız? Yaklaşık her 3 5 günde böyle konu açılıyor. Ayrıca gerçekçi oyunu almaya paran yetmez.
Sanırım artık bende öyle düşünüyorum.
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine

“Genel Etkileşim” sayfasına dön