39 lwl
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
39 lwl
39 sınırı için kampaya başlatalım mı ? bunun için binlerce desteğe yazildi gelişme yok
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

Re: 39 lwl
binlerce oyuncu geri gelir köşeyi dönersinizsonsuzadek45 yazdı: ↑17 Mar 2020 16:51 39 sınırı için kampaya başlatalım mı ? bunun için binlerce desteğe yazildi gelişme yok
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

Daha önce onlarca kez bu tarz konular açıldı. Hiçbiri sonuca ulaşamadı. Söyle bana buna gülünmez mi ? Zaten bu saatten sonra açılması saçma olur. Karaköy eklentisine hakaret etmekten farkı yok bence, bir yandan hak veriyorum. Kopya nedeniyle boşu boşuna ban yiyen insanlar, geri sarmalar, bazı sunucuların cumartesi akşamları kapatılması vs vs. Tüm bu 39/49 level sunucu getirme fikri yerine mevcut oyunumuzu daha oynanabilir bir hale getirmeleri daha mantıklı olur. Oyuncuları arafta kalmamasını sağlayacak bir reform gerekiyor oyuna. Benim düşüncem bu doğrultudadır. İyi Forumlar dilerim.
Böyle bir şey yıllardır planda yoktu ayriyeten stüdyo kapandı bende isterdim böyle bir şey olmasını ama artık çok zor anca içimizden biri ikv tadında bir şey yaparsa bu olabilir veya telifini ıvırını zıvırını alıp yayınlayabilir
Bu arada satın alınabilir mi? Tahmini fiyatı ne kadar olabilir sizce? Mesela 39 haklarını satın almak istiyorum?
Bu arada satın alınabilir mi? Tahmini fiyatı ne kadar olabilir sizce? Mesela 39 haklarını satın almak istiyorum?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

oyunu satsalar param olsa ben alırım hepsini 39 lwl gettirim reklam vs yaparım bu oyuna verdiğim satin alsam 500 bine emin ol bundan bin kati kazanırdimKraToSs yazdı: ↑17 Mar 2020 18:02 Böyle bir şey yıllardır planda yoktu ayriyeten stüdyo kapandı bende isterdim böyle bir şey olmasını ama artık çok zor anca içimizden biri ikv tadında bir şey yaparsa bu olabilir veya telifini ıvırını zıvırını alıp yayınlayabilir
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Ya siz cidden bir tarikat falan mısınız? Yaklaşık her 3 5 günde böyle konu açılıyor. Ayrıca gerçekçi oyunu almaya paran yetmez.sonsuzadek45 yazdı: ↑17 Mar 2020 18:05oyunu satsalar param olsa ben alırım hepsini 39 lwl gettirim reklam vs yaparım bu oyuna verdiğim satin alsam 500 bine emin ol bundan bin kati kazanırdimKraToSs yazdı: ↑17 Mar 2020 18:02 Böyle bir şey yıllardır planda yoktu ayriyeten stüdyo kapandı bende isterdim böyle bir şey olmasını ama artık çok zor anca içimizden biri ikv tadında bir şey yaparsa bu olabilir veya telifini ıvırını zıvırını alıp yayınlayabilir
Sanırım artık bende öyle düşünüyorum.CHAPPIE yazdı: ↑17 Mar 2020 18:11Ya siz cidden bir tarikat falan mısınız? Yaklaşık her 3 5 günde böyle konu açılıyor. Ayrıca gerçekçi oyunu almaya paran yetmez.sonsuzadek45 yazdı: ↑17 Mar 2020 18:05oyunu satsalar param olsa ben alırım hepsini 39 lwl gettirim reklam vs yaparım bu oyuna verdiğim satin alsam 500 bine emin ol bundan bin kati kazanırdimKraToSs yazdı: ↑17 Mar 2020 18:02 Böyle bir şey yıllardır planda yoktu ayriyeten stüdyo kapandı bende isterdim böyle bir şey olmasını ama artık çok zor anca içimizden biri ikv tadında bir şey yaparsa bu olabilir veya telifini ıvırını zıvırını alıp yayınlayabilir