Merhaba sunuculardaki lonca puanları listesine bakıyordum gözüme çarptı bu kişileri tanımam etmem 3 karakterin de Lonca puanının virgülü virgülüne aynı olması dikkatimi çekti. Özellikle bir şifacıda 906 milyon lp olması da. Rakamlar sonuna kadar aynı bir anormallik yok mu?
Merhaba sunuculardaki lonca puanları listesine bakıyordum gözüme çarptı bu kişileri tanımam etmem 3 karakterin de Lonca puanının virgülü virgülüne aynı olması dikkatimi çekti. Özellikle bir şifacıda 906 milyon lp olması da. Rakamlar sonuna kadar aynı bir anormallik yok mu?
ANORMALLİK VARDA KARDEŞİM, SANAMI DÜŞTÜ DURUMU KURTARMAK. ACILAN BİLMEM KAÇINCI KONU BU LONCA HAKKINDA GM LER TAKMIYO İŞTE SALLA SENDE
ANORMALLİK VARDA KARDEŞİM, SANAMI DÜŞTÜ DURUMU KURTARMAK. ACILAN BİLMEM KAÇINCI KONU BU LONCA HAKKINDA GM LER TAKMIYO İŞTE SALLA SENDE
Kardeşim uzun zamandır girmiyorum foruma oyuna vb dikkatimi çekti celallenmene gerek yok olup biteni sakin dille açıklayabilirsin
Açıkçası bu durum haksızlık yaratıyor. Lonca sıralamasında daha iyi yerlere gelmek için uğraşan arkadaşlarımız var ve "adaletli" bir sıralama yoksa hakkına girilmiş oluyor.
İlgili kullanıcılara yine ilgili tarih içerisinde karakterlerin incelenmesi adına gerekli moderasyon uygulanmıştı. Konunun farklı mecralara çekilmemesi adına konuyu kilitliyorum.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!