Dikkatimi çeken LP unsuru.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Motiejunas
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Dikkatimi çeken LP unsuru.

Mesaj gönderen Motiejunas »

Resim

Merhaba sunuculardaki lonca puanları listesine bakıyordum gözüme çarptı bu kişileri tanımam etmem 3 karakterin de Lonca puanının virgülü virgülüne aynı olması dikkatimi çekti. Özellikle bir şifacıda 906 milyon lp olması da. Rakamlar sonuna kadar aynı bir anormallik yok mu?
reborn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Dikkatimi çeken LP unsuru.

Mesaj gönderen reborn »

Motiejunas yazdı: 01 Haz 2019 20:30 Resim

Merhaba sunuculardaki lonca puanları listesine bakıyordum gözüme çarptı bu kişileri tanımam etmem 3 karakterin de Lonca puanının virgülü virgülüne aynı olması dikkatimi çekti. Özellikle bir şifacıda 906 milyon lp olması da. Rakamlar sonuna kadar aynı bir anormallik yok mu?
ANORMALLİK VARDA KARDEŞİM, SANAMI DÜŞTÜ DURUMU KURTARMAK. ACILAN BİLMEM KAÇINCI KONU BU LONCA HAKKINDA GM LER TAKMIYO İŞTE SALLA SENDE
Motiejunas
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Motiejunas »

reborn yazdı: 01 Haz 2019 20:46

ANORMALLİK VARDA KARDEŞİM, SANAMI DÜŞTÜ DURUMU KURTARMAK. ACILAN BİLMEM KAÇINCI KONU BU LONCA HAKKINDA GM LER TAKMIYO İŞTE SALLA SENDE
Kardeşim uzun zamandır girmiyorum foruma oyuna vb dikkatimi çekti celallenmene gerek yok olup biteni sakin dille açıklayabilirsin
Kullanıcı avatarı
aydineray
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Türk Harekat Timi

Mesaj gönderen aydineray »

reborn yazdı: 01 Haz 2019 20:46

Açıkçası bu durum haksızlık yaratıyor. Lonca sıralamasında daha iyi yerlere gelmek için uğraşan arkadaşlarımız var ve "adaletli" bir sıralama yoksa hakkına girilmiş oluyor.
Beyazköşk: Raun, Raunn, Raunxşifa, Bagatur

Eminönü: Raun

Projeler: IKVNefer (Durduruldu) - IKVNefer Mobil (Durduruldu)
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

Merhaba arkadaşlar;

İlgili kullanıcılara yine ilgili tarih içerisinde karakterlerin incelenmesi adına gerekli moderasyon uygulanmıştı. Konunun farklı mecralara çekilmemesi adına konuyu kilitliyorum.

Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön