bordoberexbskull bu sana cevap gelsin delliknlı :)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bordoberexbskull bu sana cevap gelsin delliknlı :)

Mesaj gönderen crashxcoolman »

büyücünü keserken foto almadm kaççcagını blmiodum cnkü :D savaşcınla geldn ya hani bnde hoş geldn sefa geldn diyip eminönünün en temiz yerine seni beton cilası yaptım bak aşada foto gider yapma bana bidaha 100 mlyonun gidicek die aglıcaktın nerdeyse haha foto aşşagıda bakablrsnz

üstü elemntmiş bnm max ama onu öpmeme engel olmadı bu hem büyüsünü hem savşcısını kesince dayanamadı yasakladı beni D::D
fotoyu görelim

http://yfrog.com/2pekran041210000323j

kepaze
CoOoLMaN :)
Kullanıcı avatarı
lonely
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: bordoberexbskull bu sana cevap gelsin delliknlı :)

Mesaj gönderen lonely »

dedim sana kanka bide item düzdün para ayarladın ne ezmeymiş yaa pff rezill adam
Kullanıcı avatarı
xXpLaYbOyXx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xXpLaYbOyXx »

Bu bskull denen karaktersizin önde gideni. Geçenlerde karizma kasacağım kesme diyerek uyardım ve dalmadım. Adam üstüne üstüne vurdu ve kesti. Adilikten başka bişey deil bu. Bide klandan kendi gibi adamlar yüzsüz yüzsüz konuşuyor. Yok biz yapmayız yok bilmem ne yaparız. Halbuki hepsini yapan onlar ;)
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik

Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]

..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

xXpLaYbOyXx yazdı:Bu bskull denen karaktersizin önde gideni. Geçenlerde karizma kasacağım kesme diyerek uyardım ve dalmadım. Adam üstüne üstüne vurdu ve kesti. Adilikten başka bişey deil bu. Bide klandan kendi gibi adamlar yüzsüz yüzsüz konuşuyor. Yok biz yapmayız yok bilmem ne yaparız. Halbuki hepsini yapan onlar ;)
aynı şeyi arkadaşada yaptı oda dibnde arkadaşım kesse keserdi kesmedi durdu kesmek istemedi ama o daldı sonra noldu böle oldu işte rezil oıldu şimdi bile hala konuşuo vs ye cgırdı klkan açmamışım daha saldırdı klkansız kestim büyücüsünü büyüyü kesnde savaşcısına girdi elmentmiş bide benm üstüm max maxlara kestm sonra küfür edip yasakladı beni cok ilgin bi kafa yapısı var D:
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

lonely yazdı:dedim sana kanka bide item düzdün para ayarladın ne ezmeymiş yaa pff rezill adam
e knk nplım bnde 100 ml diyince bişe sandm adamı halbuli hava atmak içinmiş bilseydim senin çarşı sokagı itemleri giyerdim 23 lvl :D:D:D

“Genel Sohbet” sayfasına dön