büyücünü keserken foto almadm kaççcagını blmiodum cnkü savaşcınla geldn ya hani bnde hoş geldn sefa geldn diyip eminönünün en temiz yerine seni beton cilası yaptım bak aşada foto gider yapma bana bidaha 100 mlyonun gidicek die aglıcaktın nerdeyse haha foto aşşagıda bakablrsnz
üstü elemntmiş bnm max ama onu öpmeme engel olmadı bu hem büyüsünü hem savşcısını kesince dayanamadı yasakladı beni :D
fotoyu görelim
Bu bskull denen karaktersizin önde gideni. Geçenlerde karizma kasacağım kesme diyerek uyardım ve dalmadım. Adam üstüne üstüne vurdu ve kesti. Adilikten başka bişey deil bu. Bide klandan kendi gibi adamlar yüzsüz yüzsüz konuşuyor. Yok biz yapmayız yok bilmem ne yaparız. Halbuki hepsini yapan onlar
xXpLaYbOyXx yazdı:Bu bskull denen karaktersizin önde gideni. Geçenlerde karizma kasacağım kesme diyerek uyardım ve dalmadım. Adam üstüne üstüne vurdu ve kesti. Adilikten başka bişey deil bu. Bide klandan kendi gibi adamlar yüzsüz yüzsüz konuşuyor. Yok biz yapmayız yok bilmem ne yaparız. Halbuki hepsini yapan onlar
aynı şeyi arkadaşada yaptı oda dibnde arkadaşım kesse keserdi kesmedi durdu kesmek istemedi ama o daldı sonra noldu böle oldu işte rezil oıldu şimdi bile hala konuşuo vs ye cgırdı klkan açmamışım daha saldırdı klkansız kestim büyücüsünü büyüyü kesnde savaşcısına girdi elmentmiş bide benm üstüm max maxlara kestm sonra küfür edip yasakladı beni cok ilgin bi kafa yapısı var