İletişim/Destek Formu
- kadircan01
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sabot
İletişim/Destek Formu
İletişim/Destek Formuna bir şeyler yazıpta yazdığı şeye cevap alabilen var mı? Yazdığım yazılara yada gönderdiğim fotoğraflara hiç alakasız kalıplaşmış mesajlarla cevap gelmekte.bana mı özel bu durumu yaşayanlar varmı?
Re: İletişim/Destek Formu
herkese aynı
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
Yeniliğe ve çözüm odaklı bir destek ekibi yok malesef... Her zaman eleştirdim bu tutumlarını. Neyden bahsettiğine bakıyor. Hazır metinlerinden birini kopyala yapıştırkadircan01 yazdı: ↑29 Haz 2018 15:54 İletişim/Destek Formuna bir şeyler yazıpta yazdığı şeye cevap alabilen var mı? Yazdığım yazılara yada gönderdiğim fotoğraflara hiç alakasız kalıplaşmış mesajlarla cevap gelmekte.bana mı özel bu durumu yaşayanlar varmı?
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
- kadircan01
- Sahaf Yardımcısı
ben birisini ekran görüntüsü ile şikayet ediyorum daha yukarıda oyun içerisindeki şikayet et butonunu kullandığım için resim göndermenize gerek yoktur diyor resimde 2 farklı durum var ikenkaranlikprens yazdı: ↑29 Haz 2018 16:07Yeniliğe ve çözüm odaklı bir destek ekibi yok malesef... Her zaman eleştirdim bu tutumlarını. Neyden bahsettiğine bakıyor. Hazır metinlerinden birini kopyala yapıştırkadircan01 yazdı: ↑29 Haz 2018 15:54 İletişim/Destek Formuna bir şeyler yazıpta yazdığı şeye cevap alabilen var mı? Yazdığım yazılara yada gönderdiğim fotoğraflara hiç alakasız kalıplaşmış mesajlarla cevap gelmekte.bana mı özel bu durumu yaşayanlar varmı?Bundan ibaret her şey
![]()
Ben ağır vuruş yeteneğinde hata olduğunu düşündüğüm, en azından benim için önemli olan bir konuda yazmıştım. Cevap dahi alamadım; tekrar yazdım. Size cevap verilmiştir lütfen spam klasörünüze bakın yanıtını aldım
halbuki tüm klasörlerde ikvye dair bir şey yoktu.
İlgili konu;
viewtopic.php?f=46&t=150536
İlgili konu;
viewtopic.php?f=46&t=150536
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- kadircan01
- Sahaf Yardımcısı
boşuna bekleme cevap gelsede çok alakasız olacak zaten
Evet uzun süredir saçma sapan cevaplar geliyor diye yazmayı bırakmıştım ben
- 0000
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Daimi
Alışırlar alışırlar, anlayışla karşılayın. Tecrübenin ve bilginin temel taşı sağlam eğitimdir.
Anlık yaşa! 
Şeytan ayrıntıda gizli...
Şeytan ayrıntıda gizli...
- kadircan01
- Sahaf Yardımcısı
11 yıldır alışamadılar inşallah onların alışma sürecine ömrümüz yeter