BOSS'lara Elektirik hasarı işliyormu ?
BOSS'lara Elektirik hasarı işliyormu ?
merhaba arkadaşlar bir büyücü olarak favorim herzaman elektirik hasarı olmuştur. bu yüzden sorum şu karaköyde bosslara elektirik hasarı işliyormu aranızda test etmiş olan varmı ? eğer boslara elektirik hasarı işliyorsa karaköy ve ileriye yönelik maddi durumum el verirse üretebilirsem ferromanyetik asa üretmeyi düşünüyorum.

Re: BOSS'lara Elektirik hasarı işliyormu ?
insanlar
gözünüzün içine bakarak
asaların eşit olduğunu söylerler size
sakın kanmayın!
Halley Asa hepsine bedel diyecekler,
inanmayın.
Hangisini üretmek istiyorsanız onu üretin.
saygılar
gözünüzün içine bakarak
asaların eşit olduğunu söylerler size
sakın kanmayın!
Halley Asa hepsine bedel diyecekler,
inanmayın.
Hangisini üretmek istiyorsanız onu üretin.
saygılar
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Hakir dışındakilere denedim, işlemiyor.FeLaKeT yazdı: ↑27 Haz 2018 19:18 merhaba arkadaşlar bir büyücü olarak favorim herzaman elektirik hasarı olmuştur. bu yüzden sorum şu karaköyde bosslara elektirik hasarı işliyormu aranızda test etmiş olan varmı ? eğer boslara elektirik hasarı işliyorsa karaköy ve ileriye yönelik maddi durumum el verirse üretebilirsem ferromanyetik asa üretmeyi düşünüyorum.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Oysaki Transformatör asa düştüğünde çok sevinmiştim zamanında.Retaliation yazdı: ↑27 Haz 2018 20:18Hakir dışındakilere denedim, işlemiyor.FeLaKeT yazdı: ↑27 Haz 2018 19:18 merhaba arkadaşlar bir büyücü olarak favorim herzaman elektirik hasarı olmuştur. bu yüzden sorum şu karaköyde bosslara elektirik hasarı işliyormu aranızda test etmiş olan varmı ? eğer boslara elektirik hasarı işliyorsa karaköy ve ileriye yönelik maddi durumum el verirse üretebilirsem ferromanyetik asa üretmeyi düşünüyorum.
kedi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Lanet olsun Jonathan, o benim de en sevdiğim asaydı.BayTerapi yazdı: ↑27 Haz 2018 20:31Oysaki Transformatör asa düştüğünde çok sevinmiştim zamanında.Retaliation yazdı: ↑27 Haz 2018 20:18Hakir dışındakilere denedim, işlemiyor.FeLaKeT yazdı: ↑27 Haz 2018 19:18 merhaba arkadaşlar bir büyücü olarak favorim herzaman elektirik hasarı olmuştur. bu yüzden sorum şu karaköyde bosslara elektirik hasarı işliyormu aranızda test etmiş olan varmı ? eğer boslara elektirik hasarı işliyorsa karaköy ve ileriye yönelik maddi durumum el verirse üretebilirsem ferromanyetik asa üretmeyi düşünüyorum.![]()
Peki bölgede kullanmak için elektrik nasıl, fikri olan var mı?
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kuva i Milliye
Fiziksel her zaman iyidir senle beraber 3 4 büyücü de fizikselse ciddi hasarlar verebilirsiniz ,element hasarların vuruşu sınırılıdır tavsiyem meteorite ağırlık vermen.
Onu değil şunu sormak istemiştim, şimdi meteorit ve buz kullanıyorum ama meteorit pek iyi gelmedi bu bölgede. Onun yerine buz ve elektrik olsam nasıl olur?
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Bölge dediğin karaköyse en çok işleyen buz . Zaten meteroit buz yapan çok kişi yok genelde buz ve elek takılırlarTOLGARDA yazdı: ↑28 Haz 2018 18:41
Onu değil şunu sormak istemiştim, şimdi meteorit ve buz kullanıyorum ama meteorit pek iyi gelmedi bu bölgede. Onun yerine buz ve elektrik olsam nasıl olur?