kuklacıdaki sorunlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
bjorn
İskele Babası
İskele Babası

kuklacıdaki sorunlar

Mesaj gönderen bjorn »

arkdaşlar bi çarım vardı onu 49 yaptım hol görevlerini aldım yaklaşık 2 haftadır yapmak için canımı verdim bütün gün oyundayım artık oyunu silme derecesine geldim eğer kuklacıda hol görevlerine yardım edicek yoksa gerçekten başka sunucuda 0dan başlıcam oyuna yardımlarınızı bekliyorum...
Kullanıcı avatarı
pegasusejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: kuklacıdaki sorunlar

Mesaj gönderen pegasusejder »

bjorn yazdı: 05 Haz 2018 15:57 arkdaşlar bi çarım vardı onu 49 yaptım hol görevlerini aldım yaklaşık 2 haftadır yapmak için canımı verdim bütün gün oyundayım artık oyunu silme derecesine geldim eğer kuklacıda hol görevlerine yardım edicek yoksa gerçekten başka sunucuda 0dan başlıcam oyuna yardımlarınızı bekliyorum...
Kardeşim yardım bulamazsan ve başka sunucuda başlamak istersen teşkilatta yardımcı olmaya çalışırız :) eğerki gelmek istersen özelden mesaj at discord linki vereyim sana
Kullanıcı avatarı
byNUMAN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen byNUMAN »

Merhaba @bjorn, oyundaki nikini tam olarak yazar mısın sana zahmet.
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Darkxfearless »

bjorn yazdı: 05 Haz 2018 15:57 arkdaşlar bi çarım vardı onu 49 yaptım hol görevlerini aldım yaklaşık 2 haftadır yapmak için canımı verdim bütün gün oyundayım artık oyunu silme derecesine geldim eğer kuklacıda hol görevlerine yardım edicek yoksa gerçekten başka sunucuda 0dan başlıcam oyuna yardımlarınızı bekliyorum...
Efsanexfearless
Darkxfearless pm atman yeter
Resim
bjorn
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen bjorn »

nikim Imakeitbundem arkdaşlar siz oyunda olcanız saati yazın ben kesin oyunda oluruno saate zaten
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Darkxfearless »

bjorn yazdı: 05 Haz 2018 18:41 nikim Imakeitbundem arkdaşlar siz oyunda olcanız saati yazın ben kesin oyunda oluruno saate zaten
HESABIM SUSLU Yazamıyorum . :(
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön