kuklacıdaki sorunlar
kuklacıdaki sorunlar
arkdaşlar bi çarım vardı onu 49 yaptım hol görevlerini aldım yaklaşık 2 haftadır yapmak için canımı verdim bütün gün oyundayım artık oyunu silme derecesine geldim eğer kuklacıda hol görevlerine yardım edicek yoksa gerçekten başka sunucuda 0dan başlıcam oyuna yardımlarınızı bekliyorum...
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: kuklacıdaki sorunlar
Kardeşim yardım bulamazsan ve başka sunucuda başlamak istersen teşkilatta yardımcı olmaya çalışırızbjorn yazdı: ↑05 Haz 2018 15:57 arkdaşlar bi çarım vardı onu 49 yaptım hol görevlerini aldım yaklaşık 2 haftadır yapmak için canımı verdim bütün gün oyundayım artık oyunu silme derecesine geldim eğer kuklacıda hol görevlerine yardım edicek yoksa gerçekten başka sunucuda 0dan başlıcam oyuna yardımlarınızı bekliyorum...
- byNUMAN
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Merhaba @bjorn, oyundaki nikini tam olarak yazar mısın sana zahmet.
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi
Efsanexfearlessbjorn yazdı: ↑05 Haz 2018 15:57 arkdaşlar bi çarım vardı onu 49 yaptım hol görevlerini aldım yaklaşık 2 haftadır yapmak için canımı verdim bütün gün oyundayım artık oyunu silme derecesine geldim eğer kuklacıda hol görevlerine yardım edicek yoksa gerçekten başka sunucuda 0dan başlıcam oyuna yardımlarınızı bekliyorum...
Darkxfearless pm atman yeter

nikim Imakeitbundem arkdaşlar siz oyunda olcanız saati yazın ben kesin oyunda oluruno saate zaten
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi