Bir video hakkında ..
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Bir video hakkında ..
Merhaba,
Temel bir karakterin, 59 seviye ve yeni eşyaları olan bir karakteri, halen bu kadar rahat kesmesi garip geliyor. Ben yeni güncelleme ile sona erdiğini düşünüyordum, yanılmışım.
kedi
Re: Bir video hakkında ..
Merhaba, sınıflar arası dengeler gözetilerek savaşçıların allahın lütfu, büyücülerin allahın cezası olmasına karar verilmiştir. 35 seviye, kütük yaranlı savaşçıların da 49 seviye büyücüleri öldürebilmesi kesinlikle sınıflar arası denge gözetilerek yapılmıştır aksi bir niyet aramayınız
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Rahat falan kesmiyorsun hocam, buyuculer kacarak vurmali karakter ozelliklerini tekrardan uzun uzun yazmak istemiyorum ozet gectim, ilk baslardaki bi buyucu arabaya dogru kacsa daha cok zaman kazanirdi keza zihin atip dibinde oturmak da bir sacmalik bi an kurgu mu acaba diye dusundurdu bu video 
Gösterilen karakterlerin çoğu hala çemberli efsunu kullanmakta bu da demek oluyor ki hasarları yok,maratonları çöp olmuş durumda yani savaşçıdaki tek ma ayakkabı ile dikkat dağıtma kullanılarak kolayca kesilebilir.
Gelelim hasarı var ve 55 level altında ise,yetenek sistemi kötüdür örneğin buz+elek olmuştur ve zihin kutup kombinasyonu yoktur veya hiç tılsımı yoktur o yüzden kesilmiştir.
59 seviye ve iyi kötü karamuk itemli bir büyücü 49 seviye bir savaşçıya kesilmesinin nedeni ise 59 seviye büyücünün maratonları olmaması ve üstüne dikkat dağıtma yemesi gösterilebilir. Kaldı ki kişinin yetenek sistemi ve oynayış becerisini yazmadım bile
Gelelim hasarı var ve 55 level altında ise,yetenek sistemi kötüdür örneğin buz+elek olmuştur ve zihin kutup kombinasyonu yoktur veya hiç tılsımı yoktur o yüzden kesilmiştir.
59 seviye ve iyi kötü karamuk itemli bir büyücü 49 seviye bir savaşçıya kesilmesinin nedeni ise 59 seviye büyücünün maratonları olmaması ve üstüne dikkat dağıtma yemesi gösterilebilir. Kaldı ki kişinin yetenek sistemi ve oynayış becerisini yazmadım bile