Bir video hakkında ..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Bir video hakkında ..

Mesaj gönderen BayTerapi »

Merhaba,

Temel bir karakterin, 59 seviye ve yeni eşyaları olan bir karakteri, halen bu kadar rahat kesmesi garip geliyor. Ben yeni güncelleme ile sona erdiğini düşünüyordum, yanılmışım.
kedi
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Bir video hakkında ..

Mesaj gönderen mstfmrt »

Merhaba, sınıflar arası dengeler gözetilerek savaşçıların allahın lütfu, büyücülerin allahın cezası olmasına karar verilmiştir. 35 seviye, kütük yaranlı savaşçıların da 49 seviye büyücüleri öldürebilmesi kesinlikle sınıflar arası denge gözetilerek yapılmıştır aksi bir niyet aramayınız
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Rahat falan kesmiyorsun hocam, buyuculer kacarak vurmali karakter ozelliklerini tekrardan uzun uzun yazmak istemiyorum ozet gectim, ilk baslardaki bi buyucu arabaya dogru kacsa daha cok zaman kazanirdi keza zihin atip dibinde oturmak da bir sacmalik bi an kurgu mu acaba diye dusundurdu bu video 😄
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Recoil
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Recoil »

Gösterilen karakterlerin çoğu hala çemberli efsunu kullanmakta bu da demek oluyor ki hasarları yok,maratonları çöp olmuş durumda yani savaşçıdaki tek ma ayakkabı ile dikkat dağıtma kullanılarak kolayca kesilebilir.
Gelelim hasarı var ve 55 level altında ise,yetenek sistemi kötüdür örneğin buz+elek olmuştur ve zihin kutup kombinasyonu yoktur veya hiç tılsımı yoktur o yüzden kesilmiştir.
59 seviye ve iyi kötü karamuk itemli bir büyücü 49 seviye bir savaşçıya kesilmesinin nedeni ise 59 seviye büyücünün maratonları olmaması ve üstüne dikkat dağıtma yemesi gösterilebilir. Kaldı ki kişinin yetenek sistemi ve oynayış becerisini yazmadım bile :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön