Arkadaşlar Uzun Zamandır Oyunda Yoktum Ama Forumu Sıkı Bir Şekilde Takip Ediyorum Günde En Az '' 1 '' Arkadaşımız
'' 39 lwl '' Dönemi ile ilgili '' KONU '' Açmakta .. Ve Çoğu Arkadaşımız Ya O Konu Açan Arkadaşımıza Katılıyor ve '' 39 '' Level Dönemine Ait Bir Sunucu İstiyor .. Yada Onları Laflarıyla Ezmeye Çalışıyor .. Lütfen KALP KIRMAYIN .. Herkes İstediği Konuyu Açmakta ÖZGÜR . Kafasına Yatmazsa Eğer İstemeyen Konuya Bakıp Geri Çıkar veya Kötü Yorum Yerine Daha Açıklayıcı Kalp Kırmadan Güzel Bir Şekilde Yorum Yapabilir .. Hepimiz İNSANIZ , Şahsen Bende Çok Para Yatırdım Akçesi Olsun Çemberlitaş Kutusu Olsun vs vs .. 39 Level DÖNEMİNİ Bende İstiyorum , İsteyen Girip Oynar İsteyen Sunucunun Yüzüne Bile Bakmaz O Sunucu Yanında ( Tenha ) Bile Yazsa Kimseye Zararı Yoktur Diye Düşünüyorum .. Bende Konu Açmıştım Fazla Birşey İSTEMİYOR KİMSE SADECE ;
'' 39 LEVEL DÖNEMİNE AİT TEK BİR SUNUCU İSTİYORUZ .. ''
'' ŞİMDİ 39 LEVEL DÖNEMİNİ İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ +1 DİYEREK DESTEK OLUP EN ÜSTTE KALALIM VE SAYGI DEĞER OYUN KURUCULARI AZ DA OLSA BİR AÇIKLAMA YAPABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM .. ''
Yazıyı Okuyan Okumayan Yorum Yapan Yapmayan Herkese TEŞEKKÜRLERİMİ SUNAR İYİ OYUNLAR DİLERİM ..
03.09.2010 ' dan beri .. EMİNÖNÜNDE Herkes İşini Yaparsa , İNSANLIK Var ..
resimleri bile görmek insanı bi mutlu etti , umarım gelir , eski oyuncu kitlesini de geri çeker bence bu
yukarıda yazmış olduğun gibi sunucunun tenha yazmış olması kimseye bir zararı dokundurmaz
Ne kadar oyunun yaş kitlesinden dolayı girmeye vakti az olsada fenamı olurdu be 4 5 grup toplaşıp karakürk cevriye kesimi yapsak , fenamı olurdu alman okucu baltamızla eminönünde arz sancak basan lodosları tokatlasak , olsa ne güzel olur eskileri yad eder en azından yaptığımız şeyden zevk alırız .
Arkadaşlar Uzun Zamandır Oyunda Yoktum Ama Forumu Sıkı Bir Şekilde Takip Ediyorum Günde En Az '' 1 '' Arkadaşımız
'' 39 lwl '' Dönemi ile ilgili '' KONU '' Açmakta .. Ve Çoğu Arkadaşımız Ya O Konu Açan Arkadaşımıza Katılıyor ve '' 39 '' Level Dönemine Ait Bir Sunucu İstiyor .. Yada Onları Laflarıyla Ezmeye Çalışıyor .. Lütfen KALP KIRMAYIN .. Herkes İstediği Konuyu Açmakta ÖZGÜR . Kafasına Yatmazsa Eğer İstemeyen Konuya Bakıp Geri Çıkar veya Kötü Yorum Yerine Daha Açıklayıcı Kalp Kırmadan Güzel Bir Şekilde Yorum Yapabilir .. Hepimiz İNSANIZ , Şahsen Bende Çok Para Yatırdım Akçesi Olsun Çemberlitaş Kutusu Olsun vs vs .. 39 Level DÖNEMİNİ Bende İstiyorum , İsteyen Girip Oynar İsteyen Sunucunun Yüzüne Bile Bakmaz O Sunucu Yanında ( Tenha ) Bile Yazsa Kimseye Zararı Yoktur Diye Düşünüyorum .. Bende Konu Açmıştım Fazla Birşey İSTEMİYOR KİMSE SADECE ;
'' 39 LEVEL DÖNEMİNE AİT TEK BİR SUNUCU İSTİYORUZ .. ''
'' ŞİMDİ 39 LEVEL DÖNEMİNİ İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ +1 DİYEREK DESTEK OLUP EN ÜSTTE KALALIM VE SAYGI DEĞER OYUN KURUCULARI AZ DA OLSA BİR AÇIKLAMA YAPABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM .. ''
Yazıyı Okuyan Okumayan Yorum Yapan Yapmayan Herkese TEŞEKKÜRLERİMİ SUNAR İYİ OYUNLAR DİLERİM ..
Göster
+1
En son Volfied tarafından 20 May 2018 18:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep:Alıntıda, resimlerin çok fazla göz kirliliği yaratması nedeniyle düzenlenmiştir.
Bende imla fetişi var hocam, Allah aşkına her kelimeye büyük harfle başlamayı düşünmek yerine önce bir dahi anlamındaki de ekini ayrı yazın.
Söylediğin şey teknik olarak mümkün değil, defalarca anlatıldı. Eldeki hamur bu, oynayacaksanız oynayın. Hadi abi ya hadi, dükkanın önünü kapatıyorsunuz.