TÜM OYUNCULAR SARMIŞ 39 LWL DÖNEMİNE .. +1

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JuSTwaTcHhh
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: -AİLEM-

TÜM OYUNCULAR SARMIŞ 39 LWL DÖNEMİNE .. +1

Mesaj gönderen JuSTwaTcHhh »

Merhaba ;

Arkadaşlar Uzun Zamandır Oyunda Yoktum Ama Forumu Sıkı Bir Şekilde Takip Ediyorum Günde En Az '' 1 '' Arkadaşımız
'' 39 lwl '' Dönemi ile ilgili '' KONU '' Açmakta .. Ve Çoğu Arkadaşımız Ya O Konu Açan Arkadaşımıza Katılıyor ve '' 39 '' Level Dönemine Ait Bir Sunucu İstiyor .. Yada Onları Laflarıyla Ezmeye Çalışıyor .. Lütfen KALP KIRMAYIN .. Herkes İstediği Konuyu Açmakta ÖZGÜR . Kafasına Yatmazsa Eğer İstemeyen Konuya Bakıp Geri Çıkar veya Kötü Yorum Yerine Daha Açıklayıcı Kalp Kırmadan Güzel Bir Şekilde Yorum Yapabilir .. Hepimiz İNSANIZ , Şahsen Bende Çok Para Yatırdım Akçesi Olsun Çemberlitaş Kutusu Olsun vs vs .. 39 Level DÖNEMİNİ Bende İstiyorum , İsteyen Girip Oynar İsteyen Sunucunun Yüzüne Bile Bakmaz O Sunucu Yanında ( Tenha ) Bile Yazsa Kimseye Zararı Yoktur Diye Düşünüyorum .. Bende Konu Açmıştım Fazla Birşey İSTEMİYOR KİMSE SADECE ;

'' 39 LEVEL DÖNEMİNE AİT TEK BİR SUNUCU İSTİYORUZ .. ''

'' ŞİMDİ 39 LEVEL DÖNEMİNİ İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ +1 DİYEREK DESTEK OLUP EN ÜSTTE KALALIM VE SAYGI DEĞER OYUN KURUCULARI AZ DA OLSA BİR AÇIKLAMA YAPABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM .. ''

Yazıyı Okuyan Okumayan Yorum Yapan Yapmayan Herkese TEŞEKKÜRLERİMİ SUNAR İYİ OYUNLAR DİLERİM ..

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
03.09.2010 ' dan beri .. EMİNÖNÜNDE
Herkes İşini Yaparsa , İNSANLIK Var ..
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Anatolian Soldiers

Re: TÜM OYUNCULAR SARMIŞ 39 LWL DÖNEMİNE .. +1

Mesaj gönderen diltemiz »

resimleri bile görmek insanı bi mutlu etti , umarım gelir , eski oyuncu kitlesini de geri çeker bence bu :thinking_face:
yukarıda yazmış olduğun gibi sunucunun tenha yazmış olması kimseye bir zararı dokundurmaz

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
MXneo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MXneo »

Oyunun En Değerli Zamanları O Zamanlardı Benden de +1
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo
Resim
Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
Kullanıcı avatarı
melihbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen melihbaba »

Ne kadar oyunun yaş kitlesinden dolayı girmeye vakti az olsada fenamı olurdu be 4 5 grup toplaşıp karakürk cevriye kesimi yapsak , fenamı olurdu alman okucu baltamızla eminönünde arz sancak basan lodosları tokatlasak , olsa ne güzel olur eskileri yad eder en azından yaptığımız şeyden zevk alırız .
Resim

Kod: Tümünü seç

"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
Sızıntıxazrail Sızıntıxyakışıklı SertVuRuŞ
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Geçti boru pazarı malesef
fthbbll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen fthbbll »

Bazı şeylere çok geç denir. +1

:(
POUNCE
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen POUNCE »

JuSTwaTcHhh yazdı: 19 May 2018 14:35 Merhaba ;

Arkadaşlar Uzun Zamandır Oyunda Yoktum Ama Forumu Sıkı Bir Şekilde Takip Ediyorum Günde En Az '' 1 '' Arkadaşımız
'' 39 lwl '' Dönemi ile ilgili '' KONU '' Açmakta .. Ve Çoğu Arkadaşımız Ya O Konu Açan Arkadaşımıza Katılıyor ve '' 39 '' Level Dönemine Ait Bir Sunucu İstiyor .. Yada Onları Laflarıyla Ezmeye Çalışıyor .. Lütfen KALP KIRMAYIN .. Herkes İstediği Konuyu Açmakta ÖZGÜR . Kafasına Yatmazsa Eğer İstemeyen Konuya Bakıp Geri Çıkar veya Kötü Yorum Yerine Daha Açıklayıcı Kalp Kırmadan Güzel Bir Şekilde Yorum Yapabilir .. Hepimiz İNSANIZ , Şahsen Bende Çok Para Yatırdım Akçesi Olsun Çemberlitaş Kutusu Olsun vs vs .. 39 Level DÖNEMİNİ Bende İstiyorum , İsteyen Girip Oynar İsteyen Sunucunun Yüzüne Bile Bakmaz O Sunucu Yanında ( Tenha ) Bile Yazsa Kimseye Zararı Yoktur Diye Düşünüyorum .. Bende Konu Açmıştım Fazla Birşey İSTEMİYOR KİMSE SADECE ;

'' 39 LEVEL DÖNEMİNE AİT TEK BİR SUNUCU İSTİYORUZ .. ''

'' ŞİMDİ 39 LEVEL DÖNEMİNİ İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ +1 DİYEREK DESTEK OLUP EN ÜSTTE KALALIM VE SAYGI DEĞER OYUN KURUCULARI AZ DA OLSA BİR AÇIKLAMA YAPABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM .. ''

Yazıyı Okuyan Okumayan Yorum Yapan Yapmayan Herkese TEŞEKKÜRLERİMİ SUNAR İYİ OYUNLAR DİLERİM ..

Göster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

+1
En son Volfied tarafından 20 May 2018 18:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Alıntıda, resimlerin çok fazla göz kirliliği yaratması nedeniyle düzenlenmiştir.
Kullanıcı avatarı
ClaireRedfield
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen ClaireRedfield »

Bende İspanya Kralı olsam. :relieved:
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Bende imla fetişi var hocam, Allah aşkına her kelimeye büyük harfle başlamayı düşünmek yerine önce bir dahi anlamındaki de ekini ayrı yazın.

Söylediğin şey teknik olarak mümkün değil, defalarca anlatıldı. Eldeki hamur bu, oynayacaksanız oynayın. Hadi abi ya hadi, dükkanın önünü kapatıyorsunuz.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Durmstrang Enstitüsü

Mesaj gönderen Karkaroff »