Poşet düşme sorunu
Poşet düşme sorunu
Uzun süreli kasanlar muhakkak farketmiştir. Normalde 2-3 yaratıktan 1 poşet düşmekte. Fakat bazen uzun bir süre hiç poşet düşmüyor neredeyse 15-20 yaratıktan bir tane bile poşet düşmemekte. Bence burada sistem bir boşluğa düşüyor sayaç boşa sayıyor. Sizin de başınıza benzer şey gelmişse altına yazın incelenmesini talep edelim.
Everything is about math just math
- akatonur
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DEATH
Re: Poşet düşme sorunu
bunu bende fark ettim. Dediğin gibi 15-20 tane kesiliyor atmıyor. Fakat gel gör buna da yöneticiler şans işi diyecek
torbalar bazen buga girebiliyor, uzun süre torba düşmediğinde bi gir çık atarsanız yerde torba bulma ihtimaliniz yüksek.(tabi kaybolma süresi 10 dk olduğu için torbanız siz gir-çık atana kadar kaybolabilir
) özellikle saatte çok başıma geliyordu, 4-5 slotta torba alamayınca girip çıkıyordum yerler torba dolu oluyordu. karaköyde de torbayı almadan bi em'e gideyim dedim geldiğimde torba yoktu, gir-çık attım torbayı aldım.
tabi bunu yapmanız için altıncı hissinizi kullanarak görünmeyen torbayı sezmeniz lazım ki gir çık atıp alabilesiniz. Sunucu çökmesini önceden hissedip ESC çıkış yapmak için altıncı hissinizi epeyi geliştirdiğinizi düşünüyorum, bunu da başarabilirsiniz.
tabi bunu yapmanız için altıncı hissinizi kullanarak görünmeyen torbayı sezmeniz lazım ki gir çık atıp alabilesiniz. Sunucu çökmesini önceden hissedip ESC çıkış yapmak için altıncı hissinizi epeyi geliştirdiğinizi düşünüyorum, bunu da başarabilirsiniz.
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Oyundan gir çık atmamanı tavsiye ederim.Bazen olan paketler bile gidiyor.Ama aklıma şu geldi .Mesela boss kestik ayağımıza torba attı bunun görünmeme ihtimali var mı ?
asgsdga yazdı: ↑12 May 2018 09:24 torbalar bazen buga girebiliyor, uzun süre torba düşmediğinde bi gir çık atarsanız yerde torba bulma ihtimaliniz yüksek.(tabi kaybolma süresi 10 dk olduğu için torbanız siz gir-çık atana kadar kaybolabilir) özellikle saatte çok başıma geliyordu, 4-5 slotta torba alamayınca girip çıkıyordum yerler torba dolu oluyordu. karaköyde de torbayı almadan bi em'e gideyim dedim geldiğimde torba yoktu, gir-çık attım torbayı aldım.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Boludanoyuncu yazdı: ↑12 May 2018 14:52 Oyundan gir çık atmamanı tavsiye ederim.Bazen olan paketler bile gidiyor.Ama aklıma şu geldi .Mesela boss kestik ayağımıza torba attı bunun görünmeme ihtimali var mı ?asgsdga yazdı: ↑12 May 2018 09:24 torbalar bazen buga girebiliyor, uzun süre torba düşmediğinde bi gir çık atarsanız yerde torba bulma ihtimaliniz yüksek.(tabi kaybolma süresi 10 dk olduğu için torbanız siz gir-çık atana kadar kaybolabilir) özellikle saatte çok başıma geliyordu, 4-5 slotta torba alamayınca girip çıkıyordum yerler torba dolu oluyordu. karaköyde de torbayı almadan bi em'e gideyim dedim geldiğimde torba yoktu, gir-çık attım torbayı aldım.
]Elbette var
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Aynen haklısın bende de öyle olduasgsdga yazdı: ↑12 May 2018 09:24 torbalar bazen buga girebiliyor, uzun süre torba düşmediğinde bi gir çık atarsanız yerde torba bulma ihtimaliniz yüksek.(tabi kaybolma süresi 10 dk olduğu için torbanız siz gir-çık atana kadar kaybolabilir) özellikle saatte çok başıma geliyordu, 4-5 slotta torba alamayınca girip çıkıyordum yerler torba dolu oluyordu. karaköyde de torbayı almadan bi em'e gideyim dedim geldiğimde torba yoktu, gir-çık attım torbayı aldım.
Boludanoyuncu yazdı: ↑12 May 2018 14:52 Oyundan gir çık atmamanı tavsiye ederim.Bazen olan paketler bile gidiyor.Ama aklıma şu geldi .Mesela boss kestik ayağımıza torba attı bunun görünmeme ihtimali var mı ?
olan paketi zaten alır öyle çıkarım ki, olmayan paketi de gir-çıktan sonra görmüş oluyorum. bosslarda sistem farklıdır diye düşünüyorum, ama 7 kere üst üste kesip item alamayınca insan şüphe etmiyor değil
Bazen torba düşse bile görünmez oluyor ama fare ile üzerine gelince torba olduğu anlaşılıyor. Kesdiğiniz yaratığın dibine fareyi getirirseniz dediğime denk gelebilirsiniz. Eğer ayağınızın altına torba düşmesini bekliyorsanız fareyi ayağınızın dibine getirerek torba düşmüş mü düşmemiş mi kontrol edebilirsiniz. Unutmazsam ve rast gelirse ekran görüntüsü alırım.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Selamlar,asgsdga yazdı: ↑12 May 2018 09:24 torbalar bazen buga girebiliyor, uzun süre torba düşmediğinde bi gir çık atarsanız yerde torba bulma ihtimaliniz yüksek.(tabi kaybolma süresi 10 dk olduğu için torbanız siz gir-çık atana kadar kaybolabilir) özellikle saatte çok başıma geliyordu, 4-5 slotta torba alamayınca girip çıkıyordum yerler torba dolu oluyordu. karaköyde de torbayı almadan bi em'e gideyim dedim geldiğimde torba yoktu, gir-çık attım torbayı aldım.
Bu durumu, Hol bölgesinde Büyücü sınıfı karakter ile anlık bir hata almam sonucu fark etmiştim.
Toplu yaratık kesiminde görünen ganimetleri alıp, oyundan çık-gir yaparak görünmeyenleri de görünür hale getirip almak zorunda kalıyordum.
Gerekli izahı ekran görüntüleriyle beraber yanılmıyorsam 2 defa destek ekibine ulaştırdım fakat sağ olsunlar herhangi bir dönüş dahi alamadım.
Güzel ilgileniyorlar.
Ek olarak ganimetlerin kaybolma süreleri çok muamma bazen 5 dakika olmadan kayboluyor, bazen ise 10 dakika olduğu yerde kaybolmadan, ''Ben buradayım'' al diyor.