Poşet düşme sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Poşet düşme sorunu

Mesaj gönderen movie »

Uzun süreli kasanlar muhakkak farketmiştir. Normalde 2-3 yaratıktan 1 poşet düşmekte. Fakat bazen uzun bir süre hiç poşet düşmüyor neredeyse 15-20 yaratıktan bir tane bile poşet düşmemekte. Bence burada sistem bir boşluğa düşüyor sayaç boşa sayıyor. Sizin de başınıza benzer şey gelmişse altına yazın incelenmesini talep edelim.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
akatonur
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DEATH

Re: Poşet düşme sorunu

Mesaj gönderen akatonur »

bunu bende fark ettim. Dediğin gibi 15-20 tane kesiliyor atmıyor. Fakat gel gör buna da yöneticiler şans işi diyecek
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen asgsdga »

torbalar bazen buga girebiliyor, uzun süre torba düşmediğinde bi gir çık atarsanız yerde torba bulma ihtimaliniz yüksek.(tabi kaybolma süresi 10 dk olduğu için torbanız siz gir-çık atana kadar kaybolabilir :D ) özellikle saatte çok başıma geliyordu, 4-5 slotta torba alamayınca girip çıkıyordum yerler torba dolu oluyordu. karaköyde de torbayı almadan bi em'e gideyim dedim geldiğimde torba yoktu, gir-çık attım torbayı aldım.

tabi bunu yapmanız için altıncı hissinizi kullanarak görünmeyen torbayı sezmeniz lazım ki gir çık atıp alabilesiniz. Sunucu çökmesini önceden hissedip ESC çıkış yapmak için altıncı hissinizi epeyi geliştirdiğinizi düşünüyorum, bunu da başarabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Oyundan gir çık atmamanı tavsiye ederim.Bazen olan paketler bile gidiyor.Ama aklıma şu geldi .Mesela boss kestik ayağımıza torba attı bunun görünmeme ihtimali var mı ?
asgsdga yazdı: 12 May 2018 09:24 torbalar bazen buga girebiliyor, uzun süre torba düşmediğinde bi gir çık atarsanız yerde torba bulma ihtimaliniz yüksek.(tabi kaybolma süresi 10 dk olduğu için torbanız siz gir-çık atana kadar kaybolabilir :D ) özellikle saatte çok başıma geliyordu, 4-5 slotta torba alamayınca girip çıkıyordum yerler torba dolu oluyordu. karaköyde de torbayı almadan bi em'e gideyim dedim geldiğimde torba yoktu, gir-çık attım torbayı aldım.

tabi bunu yapmanız için altıncı hissinizi kullanarak görünmeyen torbayı sezmeniz lazım ki gir çık atıp alabilesiniz. Sunucu çökmesini önceden hissedip ESC çıkış yapmak için altıncı hissinizi epeyi geliştirdiğinizi düşünüyorum, bunu da başarabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Boludanoyuncu yazdı: 12 May 2018 14:52 Oyundan gir çık atmamanı tavsiye ederim.Bazen olan paketler bile gidiyor.Ama aklıma şu geldi .Mesela boss kestik ayağımıza torba attı bunun görünmeme ihtimali var mı ?
asgsdga yazdı: 12 May 2018 09:24 torbalar bazen buga girebiliyor, uzun süre torba düşmediğinde bi gir çık atarsanız yerde torba bulma ihtimaliniz yüksek.(tabi kaybolma süresi 10 dk olduğu için torbanız siz gir-çık atana kadar kaybolabilir :D ) özellikle saatte çok başıma geliyordu, 4-5 slotta torba alamayınca girip çıkıyordum yerler torba dolu oluyordu. karaköyde de torbayı almadan bi em'e gideyim dedim geldiğimde torba yoktu, gir-çık attım torbayı aldım.

]Elbette var 😄]
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Aynen haklısın bende de öyle oldu
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen asgsdga »

Boludanoyuncu yazdı: 12 May 2018 14:52 Oyundan gir çık atmamanı tavsiye ederim.Bazen olan paketler bile gidiyor.Ama aklıma şu geldi .Mesela boss kestik ayağımıza torba attı bunun görünmeme ihtimali var mı ?

olan paketi zaten alır öyle çıkarım ki, olmayan paketi de gir-çıktan sonra görmüş oluyorum. bosslarda sistem farklıdır diye düşünüyorum, ama 7 kere üst üste kesip item alamayınca insan şüphe etmiyor değil :D :D
Kullanıcı avatarı
Elesefi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Elesefi »

Bazen torba düşse bile görünmez oluyor ama fare ile üzerine gelince torba olduğu anlaşılıyor. Kesdiğiniz yaratığın dibine fareyi getirirseniz dediğime denk gelebilirsiniz. Eğer ayağınızın altına torba düşmesini bekliyorsanız fareyi ayağınızın dibine getirerek torba düşmüş mü düşmemiş mi kontrol edebilirsiniz. Unutmazsam ve rast gelirse ekran görüntüsü alırım.
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yin V Yang / Fu Li

Mesaj gönderen ReHaBeT »

Selamlar,
Bu durumu, Hol bölgesinde Büyücü sınıfı karakter ile anlık bir hata almam sonucu fark etmiştim.
Toplu yaratık kesiminde görünen ganimetleri alıp, oyundan çık-gir yaparak görünmeyenleri de görünür hale getirip almak zorunda kalıyordum.
Gerekli izahı ekran görüntüleriyle beraber yanılmıyorsam 2 defa destek ekibine ulaştırdım fakat sağ olsunlar herhangi bir dönüş dahi alamadım.
Güzel ilgileniyorlar.
Ek olarak ganimetlerin kaybolma süreleri çok muamma bazen 5 dakika olmadan kayboluyor, bazen ise 10 dakika olduğu yerde kaybolmadan, ''Ben buradayım'' al diyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön