Sıfırdan başlamak
Sıfırdan başlamak
Uzun yıllar sonra bir arkadaşımla oyuna başlıyoruz kendisi şifacı ben büyücü oynayacağım. Oynamadığım yıllar içinde oyun bir hayli değişmiş, şuan mantıklı olan sizce nedir ? Karakterlerimizi holde 49 yaptırıp m1 ve kıyamet ürettikten sonra çt dönmek mi ? Çt dönen kalmamıştır diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim 
Re: Sıfırdan başlamak
Oyuna sıfırdan başlamak gerçekten sabır gerektiren bir iş bence. Çünkü ne bosslar için ne grup bölgeleri için yardım bulamıyor görevleri yapamıyorsun. Görevleri yapmadığım için sıkılmam ben max lvl olur takılırım dersen o ayrı bi konu. Tabi bu söylediklerim oyunu zamanında oynayıp geri dönen oyuncular için geçerli fikirlerim. Oyunu ilk defa oynayacak olan bir kişinin en fazla phili göervine kadar dayanacağını düşünüyorum. Bu konuda yönetimin gerçekten birşeyler yapması şart. Geri dönen de bırakıp gidecek bu gidişle.
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Adam çt dönmek dedi beyler
( yak yak yak
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
bi yere kadar eğlenirsiniz sonra görevler falan zorlayınca sıkılırsınız, para koyarsanız daha fazla vakit geçirirsiniz ama sonuç yine aynı olur: hüsraaan 
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Grup bolgesini bile özledim vay arkadaş 
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Açık konuşmak gerekirse oyunda tutunmak çok zor, git gel yapmamak için başlamaman daha iyi olacaktır, ama bu senin bileceğin iş.
kedi
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
hocam artık holde karakter kastıramazsın level sınırı geldi. 10 levelden düşükse xp gitmiyor adama. vur kes yapabilirsin ama onlada kimse uğraşmaz veya iyi para alır. Çt atan gördüm nadirde olsa çıkıyorLeon yazdı: ↑27 Nis 2018 23:04 Uzun yıllar sonra bir arkadaşımla oyuna başlıyoruz kendisi şifacı ben büyücü oynayacağım. Oynamadığım yıllar içinde oyun bir hayli değişmiş, şuan mantıklı olan sizce nedir ? Karakterlerimizi holde 49 yaptırıp m1 ve kıyamet ürettikten sonra çt dönmek mi ? Çt dönen kalmamıştır diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Bende ocak ayında oyuna geri döndüm bırakalı bi 5 sene fln olmuştu. Para yatırmadığım için oyunda çok fazla bişey yapamadım kıyamet fln basabildim anca bide şansızlığım olunca para da kazanamadım. Biz arkadaşla sıkıldık şuan için tekrar bıraktık belki ilerde geri döneriz
Dc linki atarsan gelip muhabbet etmek isterizpegasusejder yazdı: ↑28 Nis 2018 01:15hocam artık holde karakter kastıramazsın level sınırı geldi. 10 levelden düşükse xp gitmiyor adama. vur kes yapabilirsin ama onlada kimse uğraşmaz veya iyi para alır. Çt atan gördüm nadirde olsa çıkıyorLeon yazdı: ↑27 Nis 2018 23:04 Uzun yıllar sonra bir arkadaşımla oyuna başlıyoruz kendisi şifacı ben büyücü oynayacağım. Oynamadığım yıllar içinde oyun bir hayli değişmiş, şuan mantıklı olan sizce nedir ? Karakterlerimizi holde 49 yaptırıp m1 ve kıyamet ürettikten sonra çt dönmek mi ? Çt dönen kalmamıştır diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim![]()
. Eğer ki görevler konusunda yardım gerekirse teşkilattaysanız yardım etmeye çalışırım hatta discord kanalı açtık bununla ilgili istersen özelden linkini atarım.
Bende ocak ayında oyuna geri döndüm bırakalı bi 5 sene fln olmuştu. Para yatırmadığım için oyunda çok fazla bişey yapamadım kıyamet fln basabildim anca bide şansızlığım olunca para da kazanamadım. Biz arkadaşla sıkıldık şuan için tekrar bıraktık belki ilerde geri dönerizŞimdiden iyi oyunlar ...
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Sıfırdan başlayacağına uyuşturucuya başla daha iyi.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Oyuna başla diyeceğim ama benden önce herkes zaten hüsran olacağını söylemiş. Ünlü tarzında takılan çok arkadaş var maalesef. Bezdirirler