Sıfırdan başlamak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Leon
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Sıfırdan başlamak

Mesaj gönderen Leon »

Uzun yıllar sonra bir arkadaşımla oyuna başlıyoruz kendisi şifacı ben büyücü oynayacağım. Oynamadığım yıllar içinde oyun bir hayli değişmiş, şuan mantıklı olan sizce nedir ? Karakterlerimizi holde 49 yaptırıp m1 ve kıyamet ürettikten sonra çt dönmek mi ? Çt dönen kalmamıştır diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :grinning:
aLpaSLaNn
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Sıfırdan başlamak

Mesaj gönderen aLpaSLaNn »

Oyuna sıfırdan başlamak gerçekten sabır gerektiren bir iş bence. Çünkü ne bosslar için ne grup bölgeleri için yardım bulamıyor görevleri yapamıyorsun. Görevleri yapmadığım için sıkılmam ben max lvl olur takılırım dersen o ayrı bi konu. Tabi bu söylediklerim oyunu zamanında oynayıp geri dönen oyuncular için geçerli fikirlerim. Oyunu ilk defa oynayacak olan bir kişinin en fazla phili göervine kadar dayanacağını düşünüyorum. Bu konuda yönetimin gerçekten birşeyler yapması şart. Geri dönen de bırakıp gidecek bu gidişle.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Adam çt dönmek dedi beyler :(( yak yak yak
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen mstfmrt »

bi yere kadar eğlenirsiniz sonra görevler falan zorlayınca sıkılırsınız, para koyarsanız daha fazla vakit geçirirsiniz ama sonuç yine aynı olur: hüsraaan :(
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Grup bolgesini bile özledim vay arkadaş 😂
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Açık konuşmak gerekirse oyunda tutunmak çok zor, git gel yapmamak için başlamaman daha iyi olacaktır, ama bu senin bileceğin iş.
kedi
Kullanıcı avatarı
pegasusejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen pegasusejder »

Leon yazdı: 27 Nis 2018 23:04 Uzun yıllar sonra bir arkadaşımla oyuna başlıyoruz kendisi şifacı ben büyücü oynayacağım. Oynamadığım yıllar içinde oyun bir hayli değişmiş, şuan mantıklı olan sizce nedir ? Karakterlerimizi holde 49 yaptırıp m1 ve kıyamet ürettikten sonra çt dönmek mi ? Çt dönen kalmamıştır diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :grinning:
hocam artık holde karakter kastıramazsın level sınırı geldi. 10 levelden düşükse xp gitmiyor adama. vur kes yapabilirsin ama onlada kimse uğraşmaz veya iyi para alır. Çt atan gördüm nadirde olsa çıkıyor :) . Eğer ki görevler konusunda yardım gerekirse teşkilattaysanız yardım etmeye çalışırım hatta discord kanalı açtık bununla ilgili istersen özelden linkini atarım.

Bende ocak ayında oyuna geri döndüm bırakalı bi 5 sene fln olmuştu. Para yatırmadığım için oyunda çok fazla bişey yapamadım kıyamet fln basabildim anca bide şansızlığım olunca para da kazanamadım. Biz arkadaşla sıkıldık şuan için tekrar bıraktık belki ilerde geri döneriz :D Şimdiden iyi oyunlar ...
Kullanıcı avatarı
Leon
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Leon »

pegasusejder yazdı: 28 Nis 2018 01:15
Leon yazdı: 27 Nis 2018 23:04 Uzun yıllar sonra bir arkadaşımla oyuna başlıyoruz kendisi şifacı ben büyücü oynayacağım. Oynamadığım yıllar içinde oyun bir hayli değişmiş, şuan mantıklı olan sizce nedir ? Karakterlerimizi holde 49 yaptırıp m1 ve kıyamet ürettikten sonra çt dönmek mi ? Çt dönen kalmamıştır diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :grinning:
hocam artık holde karakter kastıramazsın level sınırı geldi. 10 levelden düşükse xp gitmiyor adama. vur kes yapabilirsin ama onlada kimse uğraşmaz veya iyi para alır. Çt atan gördüm nadirde olsa çıkıyor :) . Eğer ki görevler konusunda yardım gerekirse teşkilattaysanız yardım etmeye çalışırım hatta discord kanalı açtık bununla ilgili istersen özelden linkini atarım.

Bende ocak ayında oyuna geri döndüm bırakalı bi 5 sene fln olmuştu. Para yatırmadığım için oyunda çok fazla bişey yapamadım kıyamet fln basabildim anca bide şansızlığım olunca para da kazanamadım. Biz arkadaşla sıkıldık şuan için tekrar bıraktık belki ilerde geri döneriz :D Şimdiden iyi oyunlar ...
Dc linki atarsan gelip muhabbet etmek isteriz :grinning:
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

Sıfırdan başlayacağına uyuşturucuya başla daha iyi.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Oyuna başla diyeceğim ama benden önce herkes zaten hüsran olacağını söylemiş. Ünlü tarzında takılan çok arkadaş var maalesef. Bezdirirler

“Genel Etkileşim” sayfasına dön