-Diyorlar ki alışveriş sınırını 200'den yukarı çıkaramıyoruz oyun buna müsait değil o yüzden bono var. Tamam bunu kabul edelim, niye 100 M'lik bono yok? 900 M'lik bono çekmeye kalksan 90 kez 10 M'lik bono alman lazım. Ne gerek var bu mouse egzersizine?
-Artık insanlara 1 tane kasa karakteri de yetmemeye başladı, hala inat ediliyor yıllardır ek kasalar getirilmemeye. Ek 3-4 tane daha kasa getirin olsun bitsin, çok mu zor? Her şeyi satmıyor musun dükkanda parayla, ek kasa diye ürün yap akçeyle sat.
-Herhangi bir OOK'ye çantadaki eşyaları boşaltırken niye çoklu seçip de toplu satma gibi bir seçenek yok? Kasadakileri de çantaya alıp sattığımızı varsayarsak tam bir işkenceye dönüşüyor. Toplu seçip satmak bayağı kolaylık olur bu anlamda.
-Aslında bunu üsttekine ek olarak yazmam lazım ama ayrı yazalım, tik ve çarpı kutucukları niye bu kadar küçük? Kaç kez çanta boşaltırken tik yerine çarpıya bastığımı hatırlıyorum. Eminim böyle olan çok arkadaşımız vardır. Biraz daha büyük yapılamaz mıydı bunlar?
-Yine benzer bir sorun, alışverişteyken kasayı niye açamıyoruz? Neden illa alışverişten önce açmamız lazım? Mantığı nedir?
-Başka oyuncularla olan alışverişlerde çoğu zaman yeterli olmuyor 6 adet alışveriş kutucuğu. Biraz daha fazla olsa oyun mu çöker yine?
-Deparlarken silahın karakterin önünde gitmesi sorunu çözüldü dendi, hayır çözülen bir şey yok hala deparlayınca silah, karakterden önde gidiyor.
-Üretimde niye sayıyla üretim yok? Meteor altını görevi gibi görevleri yapmak, iksir üretmek tam bir işkence. O kadar malzeme yoksa üretmez olur biter.
-Tamam her oyunda bug, hatalar falan olur da bu kadarı da olmaz. Niye sürekli görünmeyen slotlar, torbalar falan oluyor? Düzeltilemeyecek bir sorun mudur bu?
Daha derin baksak eminim daha çok çıkar da, ben aklıma gelen en temelleri yazmak istedim. Unuttuklarımı ve aklıma gelmeyenleri de siz yazarsanız çok iyi olur.